• Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis verzending v.a. € 45,- binnen NL
Productinformatie

Niemand zal kunnen ontsnappen aan je blik met de lichtblauwe contactlenzen Blue Grandezza. De ijsblauwe kleur van de lenzen geeft je ogen een kracht die ongeëvenaard is. Zelfs in het donker schijnen je ogen. Uitstekend geschikt voor het volgende kostuumfeest en een verfijnd accessoire voor spannende clubavonden. Het ijs in je ogen laat niemand koud en je gesprekspartner zal overweldigd worden door je charisma. Blue Grandezza contactlenzen voor ijsblauwe ogen. De lichtblauwe lenzen van Halloween zijn geschikt voor zowel donker als licht haar. Maak een compleet kunstwerk uit je uiterlijk en wees het middelpunt, waar je ook bent.

Blue Grandezza contactlenzen zijn met name geschikt voor:

lichte en donkere oogkleuren
Ghost Costume
Cartoon kostuum
Cosplay kostuum
Anime / manga-kostuum
Cyber ​​Goth-make-up
Gotische make-up
Speciale kenmerken:

Licht blauwe contactlenzen zonder sterkte  zijn ideaal om je kostuum compleet te maken. Blauwgekleurde lenzen transformeren je in een heel ander wezen. Wees wie je maar wilt, gekleurde contactlenzen maken het mogelijk voor jou. Cosplay contactlenzen in lichtblauw met een zwarte rand zijn de perfecte kostuum accessoires voor een anime kostuum of uw Manga kostuum op de komende comic themafeest. Met de kleurrijke contactlenzen bent u zeker van de aandacht van uw medemens op elk kostuumevenement.
Manga-contactlenzen met zwartgekartelde randen vergroten visueel uw ogen en maken van u een blikvanger. De lichtblauwe contactlenzen zijn geschikt voor lichte en donkere ogen en hebben ook zeer donkere oogkleuren. De kleuren contactlenzen zijn zachte contactlenzen van zeer hoge kwaliteit. Vanwege het hoge watergehalte zijn de ooglenzen zeer comfortabel en comfortabel om te dragen. U kunt de lenzen van 12 maanden opnieuw en opnieuw een jaar gebruiken. 

Product kenmerken:

  • Diameter / DIA-waarde: 14,20 mm
  • Straal van kromming / B.C: 8.60 °
  • Waterinhoud: 42%
  • Materiaal: polyhema
  • Materiaaleigenschap: zacht
  • Sterkte / diopter: 0.00
  • Bruikbare levensduur: 12 maanden

Levering:
2 stuks / 1 paar contactlenzen van 12 maanden zonder sterkte. Volledige aanvulling met alle belangrijke informatie met instructies voor het eerste gebruik en uitleg over het inbrengen van de lenzen. De ogen zijn een van de meest gevoelige organen van het lichaam. Daarom raden wij aan om vóór het eerste gebruik een compatibiliteitstest en een regelmatige oog- en contactlensinspectie door uw oogarts te laten uitvoeren. SchminkenGrime aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het verkeerd gebruiken en dragen van Kleurlenzen. Heb je twijfels raadpleeg altijd een Opticien of een oogarts indien je niet zeker weet of je de kleurlenzen kan dragen.

Specificaties
Inhoud: 2 stuks
Kleur: Blauw
Soort Product: kleurlenzen 14mm

Blue Grandezza Kleurlenzen | Licht Blauwe Kleurlenzen

€ 17,99*

Productnummer: ar-bg-344
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel je ervaringen met het product met andere klanten.


Blue Grandezza Kleurlenzen | Licht Blauwe Kleurlenzen

€ 17,99*

In het winkelmandje