Het is alweer VEEL te lang geleden dat we een Schminkwedstrijd hebben georganiseerd. Daarom starten we vandaag een nieuwe zomerse wedstrijd met de toepasselijke naam Summer Vibes

Schminkwedstrijd Summer Vibes

De afgelopen weken hebben we al heel mooi zomers weer gehad in Nederland. Daarom hebben we voor het thema van deze wedstrijd gekozen om het thema “zomer” te kiezen.

Dit thema mag je best breed interpreteren. Je kunt ons een prachtige creatie laten zien die je graag maakt in de zomer of echt het zomergevoel uitbeelden met je creatie.

Maak je in de zomer ontzettend veel TattooPro Tattoo’s? Dan mag je die dus gebruiken als inzending. Maar je kunt ook kiezen om een schmink of bodypaint te maken van een zomers tafereel. En zelfs als je een zomerse special effects creatie kunt verzinnen is deze toegestaan voor deze wedstrijd.

Iedereen kan meedoen en iedereen maakt evenveel kans om te winnen. Dus of je nu een beginner bent of een gevorderden. Doe gezellig mee!

De prijs

Een cadeaubon voor onze winkel ter waarde van € 75,-

De Regels

  • Één inzending per persoon. Eenmaal geplaatst kan de inzending niet meer verandert worden.
  • Je mag een schmink, bellypaint, bodypaint, grime, special effects, Airbrush, visagie of glittertattoo creatie maken.
  • De inzendingen worden minimaal 1x per week geplaatst en zijn te vinden op onze facebook pagina.
  • Op de foto willen we een blaadje of briefje in beeld zien waarop staat “Summer Vibes, SchminkenGrime.nl”. LET OP: We bedoelen echt dat het model op de foto word gezet met een stuk papier waar deze tekst op staat. Zo kunnen we zien dat het werk echt voor onze wedstrijd is gemaakt. Vergeet je dit kunnen we je inzending niet toelaten.
  • Je creatie moet op een echt model gemaakt zijn dus niet op bijvoorbeeld een oefenhoofd
  • De foto mag niet bewerkt zijn. Geen collages
  • Wij gaan je foto op onze website, blog en Facebook pagina plaatsen.
  • De prijs kan niet geruild worden, ook niet voor contanten

Maak van je creatie een mooie foto en stuur deze uiterlijk maandag 14 augustus 2017 naar linda@schminkengrime.nl. De winnaar maken we bekend op woensdag 16 augustus 2017.

Jury

De jury  bestaat uit het team van SchminkenGrime.nl.  Wij zullen vooral letten op het toegepaste thema, de creativiteit en gebruikte technieken.

We kijken uit naar je creatie!
Groetjes Linda en het team van SchminkenGrime.nl