FOUTE KERST SCHMINKWEDSTRIJD

We gaan weer richting het einde van het jaar, tijd om de laatste schminkwedstrijd van 2017 te starten. Dit jaar met het thema “Foute Kerst”. Uiteraard geïnspireerd op de kerst truien :). Deze wedstrijd is relatief kort wanneer je het vergelijkt met onze andere wedstrijden maar de prijs is zeker de moeite waard! Een Cameleon Schminkset ter waarden van € 75,-

De creatie mag je maken met schmink, grime of special effects makeup gemaakt worden en worden allemaal hetzelfde beoordeeld. Dus of je nu een Bellypaint, bodypaint, kinderschmink, grime of special effects creatie wil maken. Iedereen kan en mag meedoen!

HIERONDER DE SPELREGELS, VOORWAARDEN EN INHOUD VAN HET PRIJZENPAKKET.

De Inhoud van het Cameleon Bodypaint Pakket

Het foute kers prijzenpakket

De Regels

  • Één inzending per persoon. Eenmaal geplaatst kan de inzending niet meer verandert worden.
  • De inzendingen worden minimaal 1x per week geplaatst en zijn te vinden op onze facebook pagina
  • Op de foto willen we een blaadje of briefje in beeld zien waarop staat “Foute Kerst @ SchminkenGrime.nl”. LET OP: We bedoelen echt dat het model op de foto word gezet met een stuk papier waar deze tekst op staat. Zo kunnen we zien dat het werk echt voor onze wedstrijd is gemaakt. Vergeet je dit kunnen we je inzending niet toelaten.
  • Je creatie moet op een echt model gemaakt zijn dus niet op bijvoorbeeld een oefenhoofd
  • De foto mag niet bewerkt zijn. Geen collages
  • Wij gaan je foto op onze website, blog en Facebook pagina plaatsen.
  • De prijs kan niet geruild worden, ook niet voor contanten

Maak van je creatie een mooie foto en stuur deze uiterlijk maandag dinsdag 26 december 2017 naar linda@schminkengrime.nl. De winnaar maken we bekend op woensdag 27 december 2017.

Jury
De jury  bestaat uit het team van SchminkenGrime.nl.  Wij zullen vooral letten op het toegepaste thema, de creativiteit en gebruikte technieken.

Heel  veel succes mete het uitwerken van je idee en we zien je foto graag tegemoet