Afgelopen maandag hebben we de winnaar van onze Clowntastic Schminkwedstrijd bekend gemaakt. Hedy van Veghel won met haar kleurrijke creatie de Cadeaubon voor onze winkel van € 75,-.

In een reactie op deze uitslag kregen we van Tet Bakker van Studio FanTETstic een super leuk idee voor een nieuwe wedstrijd. Zo leuk dat we deze vandaag starten.

Animal Mashup Schminkwedstrijd


Je ziet op Facebook en Google wel eens heel leuke foto’s langskomen waarin van 2 dieren, 1 dier is gemaakt. Ik ken deze creaties als Hybride dieren. Maar je kan het ook bastaards of kruisingen noemen van ongewone dieren combinaties. Een vriendinnetje van mij noemde het vandaag een “Animal Mashup”. Dit is dan ook de naam van onze wedstrijd geworden.

Maak een schmink, grime, special effects, visagie of glittertattoo creatie waarin je 2 dieren combineert tot één geheel. Bijvoorbeeld een vlinder-olifant of een leeuw-kolibrie. Om je een beetje inspiratie te geven heb ik een paar creaties opgezocht voor je.

Iedereen kan meedoen en iedereen maakt evenveel kans om te winnen. Dus of je nu een beginner bent of een gevorderden. Doe gezellig mee!

De prijs

Een cadeaubon voor onze winkel ter waarde van € 75,-

De Regels

  • Één inzending per persoon. Eenmaal geplaatst kan de inzending niet meer verandert worden.
  • De inzendingen worden minimaal 1x per week geplaatst en zijn te vinden op onze facebook pagina
  • Op de foto willen we een blaadje of briefje in beeld zien waarop staat “Animal Mashup SchminkenGrime.nl”. LET OP: We bedoelen echt dat het model op de foto word gezet met een stuk papier waar deze tekst op staat. Zo kunnen we zien dat het werk echt voor onze wedstrijd is gemaakt. Vergeet je dit kunnen we je inzending niet toelaten.
  • Je creatie moet op een echt model gemaakt zijn dus niet op bijvoorbeeld een oefenhoofd
  • De foto mag niet bewerkt zijn. Geen collages
  • Wij gaan je foto op onze website, blog en Facebook pagina plaatsen.
  • De prijs kan niet geruild worden, ook niet voor contanten

Maak van je creatie een mooie foto en stuur deze uiterlijk vrijdag 21 april 2017 naar linda@schminkengrime.nl. De winnaar maken we bekend op woensdag 26 april 2017.

Jury

De jury  bestaat uit het team van SchminkenGrime.nl.  Wij zullen vooral letten op het toegepaste thema, de creativiteit en gebruikte technieken.

We kijken uit naar je creatie!
Groetjes Linda en het team van SchminkenGrime.nl