Het leven is nu net even anders dan anders. We zitten thuis (met onze kinderen). Alle festivals, feestjes en evenementen zijn afgelast. En we beginnen ons een beetje te vervelen.

Daarom hebben we besloten om er een paar wedstrijden tegenaan te gooien. Één voor de papa’s en mama’s die schminken en nu thuis zitten met de kindjes, een voor de special effects artiesten en een voor alle cosplayers die hun kostuum nu in de kast moeten laten hangen tot we het corona-virus onder controle hebben in Nederland (en de rest van de wereld)


De regels

  • Één inzending per persoon. Eenmaal geplaatst kan de inzending niet meer verandert worden.
  • Het aanmelden en uploaden van je foto gebeurt dit jaar via een speciale website, zodat je foto direct tussen de aanmeldingen komt te staan. Voldoe je niet aan onze voorwaarden dan zullen wij je foto verwijderen.
  • We accepteren alleen inzendingen van werk dat je ZELF hebt gemaakt!
  • Je creatie moet op een echt model gemaakt zijn dus niet op bijvoorbeeld een oefenhoofd
  • De foto mag niet bewerkt zijn. Geen collages
  • Wij gaan je foto gebruiken op onze social media-kanalen.
  • Wanneer je meedoet aan de wedstrijd kom je automatisch op onze mailinglist en zul je onze nieuwsbrieven ontvangen.
  • De prijs kan niet geruild worden, ook niet voor contanten

Meedoen kan van maandag 23 maart 2020 tot en met maandag 20 april 2020. De winnaars worden woensdag 22 april 2020 bekend gemaakt.


De Schmink Wedstrijd

Doe mee met onze schmink wedstrijd en win de Chloïs 30 kleuren glitterbox ter waarde van € 99,00. Upload je mooiste schmink werk en wie weet win jij deze prachtige set.


De Special Effects Makeup Wedstrijd

Wij hadden veel liever zombies gehad,….. dan dit,…… daarom starten we deze SFX wedstrijd met het thema “zombies”.

Maak je mooiste, engste, goorste, griezeligste zombie en upload je foto hieronder en wellicht win jij op 22 april de prachtige penselen set van TitanicFX ter waarde van € 185,-


De Cosplay Wedstrijd

Alle evenementen zijn afgelast of verplaatst…. heb jij ook maanden aan je Comic Con kostuum gewerkt of aan je creatie voor de Elf Fantasy Fair? Laat hem dan aan ons zien,…. wie weet win jij de plaat Worbla Finest Art, de heatgun en het boetseer plastic.


Jury
De jury  bestaat uit het team van SchminkenGrime.nl.  Wij zullen vooral letten op het creativiteit, originaliteit en de gebruikte technieken. Onze jury vind het minder leuk om kopieën te zien van andermans werk.


Ben je al lid van onze Facebook Groep?

Ga dan nu direct even naar onze Facebook groep en wordt lid. In onze groep delen leden leuke ideeën, kun je vragen stellen en ben je als eerste op de hoogte van SchminkenGrime nieuwtjes.

Volg je ons YouTube Channel al?

Kijk je graag naar schmink, grime en Special Effects Makeup Video’s op YouTube? Abonneer je dan op ons YouTube Kanaal. Elke week uploaden we nieuwe video’s.


We kijken uit naar je inzending voor onze wedstrijd en hopen dat iedereen veilig en vooral ook gezond mag blijven!


Groetjes Linda