Stap voor Stap Tijdelijke Tattoo Voorbeeld en Impressie is deze week gemaakt door Irguna om jullie te laten zien wat er allemaal mogelijk is met Time Tattoo van Cameleon. Dit Stap voor Stap Tijdelijke Tattoo Voorbeeld en Impressie geeft jullie een compleet idee dat je snel tijdelijke tattoos kan zetten met behulp van Stencils en Time Tattoo.

Irguna heeft gebruik gemaakt van de Cameleon Starterset Airbrush met Vintage Black inkt. Je ziet dan ook dat dit een natuurlijke look geeft van een echte tattoo.  Gebruik dit Stap voor Stap Tijdelijke Tattoo Voorbeeld en Impressie dan ook om je eigen look en feel te geven aan je tijdelijke tattoos. Je kunt elk stencil gebruiken dat je wil.

Irguna heeft de Wiser stencils gebruikt voor dit Stap voor Stap Tijdelijke Tattoo Voorbeeld en Impressie, maar heb je alleen BAM of DIVA stencils kun je deze ook prima gebruiken voor de tijdelijke Tattoos. Geniet en laat je tijdelijke tattoos zien. Post ze op onze Facebook pagina en maak kans op een een Starterset Time Tattoo Vintage Black. We verloten deze binnen twee weken na deze plaatsing van Stap voor Stap Tijdelijke Tattoo Voorbeeld en Impressie en maken de winnaar bekend op onze facebook pagina..

Schmink Materialen

Alle schmink materialen die Irguna  gebruikt heeft voor het maken van dit leuke schminkvoorbeeld vind je eenvoudig op onze website bij “Stap voor Stap Tijdelijke Tattoo Voorbeeld en Impressie

Stap voor Stap Tijdelijke Tattoo Voorbeeld en Impressie

Ben je nog niet zo lang bezig met schminken en wil je graag een schminkcursus volgen? Dan hebben we hier verschillende mogelijkheden voor. We hebben onder andere een Schminkcursus Basis (5 lessen) en een Schminkcursus One Stroke (1 dag) in Nuland.

Wil je op de hoogte blijven van al onze cursussen, workshops en jam-sessies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief (via het invulscherm rechts onderin de pagina) en krijg automatisch de laatste nieuwtjes van SchminkenGrime.nl in je mailbox.

Of heb je een leuk idee en wil je graag iets zien laat het ons weten in de comments hieronder het blog, we gaan dan zeker eens aan onze bloggers vragen of ze zoiets voor jullie kunnen maken. Dus laat van je horen en we gaan er wat mee doen.

Tevens zijn we erg nieuwsgierig wat jullie allemaal zouden willen weten en leren over het runnen van je eigen schminkbedrijf. We hebben deze vraag ook al op Facebook gesteld en daar zijn heleboel vragen uitgekomen waar we graag antwoorden opgeven, maar uiteindelijk doe je zelf het werk. Laat het ons weten.

Tot de volgende keer!
Groetjes Irguna en Linda