Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Zomerbloemen, helaas laat de zomer nog even op zich wachten maar om jullie in de stemming te brengen heeft Simone het Schminkvoorbeeld Zomerbloemen gemaakt en daar zijn we heel blij mee. Lekker veel bloemen. Bloemen maken mensen vrolijk zeker als ze mooi gekleurd zijn of op een mooie manier geschminkt zijn op een gezicht.

Schminkvoorbeeld Zomerbloemen is een leuke stap voor stap waarbij je heel veel technieken kan toepassen die je kent, zoals One Stroke, Double Dip en lijnen en krullen zetten. Simone is gek op bloemen en dat laat ze zien ook in dit Schminkvoorbeeld Zomerbloemen. Wij werden er helemaal vrolijk van.

Helaas kun je dit Schminkvoorbeeld Zomerbloemen niet plukken, maar je kunt het wel schminken en je zult versteld staan van de reacties die je krijgt uit je omgeving als je dit design gebruikt.

Schmink Materialen

Alle schmink materialen die Simone gebruikt heeft voor het maken van dit leuke schminkvoorbeeld vind je eenvoudig op onze website. “Kijk hier voor de producten die Simone gebruikt heeft

Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Zomerbloemen

Ben je nog niet zo lang bezig met schminken en wil je graag een schminkcursus volgen? Dan hebben we hier verschillende mogelijkheden voor. We hebben onder andere een Schminkcursus Basis (5 lessen) en een Schminkcursus One Stroke (1 dag) in Nuland.

Wil je op de hoogte blijven van al onze cursussen, workshops en jam-sessies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief (via het invulscherm rechts onderin de pagina) en krijg automatisch de laatste nieuwtjes van SchminkenGrime.nl in je mailbox.

Of heb je een leuk idee en wil je graag iets zien laat het ons weten in de comments hieronder het blog, we gaan dan zeker eens aan onze bloggers vragen of ze zoiets voor jullie kunnen maken. Dus laat van je horen en we gaan er wat mee doen.

Tevens zijn we erg nieuwsgierig wat jullie allemaal zouden willen weten en leren over het runnen van je eigen schminkbedrijf. We hebben deze vraag ook al op Facebook gesteld en daar zijn heleboel vragen uitgekomen waar we graag antwoorden opgeven, maar uiteindelijk doe je zelf het werk. Laat het ons weten.

Tot de volgende keer!
Groetjes Simone V. en Linda