Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Vlinder is weer een heerlijk eenvoudig design die je snel kunt opzetten en waarbij je toch een zeer leuk design maakt. De vlinder is een veel gevraagd design en die kun je op 100.000 manieren maken. Simone heeft ervoor gekozen om dit Schminkvoorbeeld Vlinder te maken als een soort eye design.

Dit Schminkvoorbeeld Vlinder kun je zowel links als rechts maken of aan allebei de kanten van het gezicht. Ook is het wel belangrijk dat je de juiste kleurcombinaties kiest om deze vlinder zo mooi mogelijk over te laten komen op het gezicht. Je kunt dit Schminkvoorbeeld Vlinder zowel voor volwassenen gebruiken als voor de meiden als je op een braderie zit te schminken.

Tevens geef je door andere kleuren eigenlijk weer een compleet ander design weer. Probeer eens te spelen met de kleuren om een mooi design te maken met een vlinder. Maak de vleugels groter of kleiner, je kan er alle kanten mee op. We hebben al eens een vlinder design gedaan, maar hier een andere variant.

Schmink Materialen Schminkvoorbeeld Vlinder

Alle schmink materialen die Simone gebruikt heeft voor het maken van dit leuke schminkvoorbeeld vind je eenvoudig op onze website. “Kijk hier voor de producten die Simone gebruikt heeft

Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Vlinder

 

Ben je nog niet zo lang bezig met schminken en wil je graag een schminkcursus volgen? Dan hebben we hier verschillende mogelijkheden voor. We hebben onder andere een Schminkcursus Basis (5 lessen) en een Schminkcursus One Stroke (1 dag) in Nuland.

Wil je op de hoogte blijven van al onze cursussen, workshops en jam-sessies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief (via het invulscherm rechts onderin de pagina) en krijg automatisch de laatste nieuwtjes van SchminkenGrime.nl in je mailbox.

Of heb je een leuk idee en wil je graag iets zien laat het ons weten in de comments hieronder het blog, we gaan dan zeker eens aan onze bloggers vragen of ze zoiets voor jullie kunnen maken. Dus laat van je horen en we gaan er wat mee doen.

Tevens zijn we erg nieuwsgierig wat jullie allemaal zouden willen weten en leren over het runnen van je eigen schminkbedrijf. We hebben deze vraag ook al op Facebook gesteld en daar zijn heleboel vragen uitgekomen waar we graag antwoorden opgeven, maar uiteindelijk doe je zelf het werk. Laat het ons weten.

Tot de volgende keer!
Groetjes Simone en Linda