Wil je graag naar een Halloweenfeest, maar wil je een keer geen bloed of special FX makeup producten gebruiken, dan steel je de show met dit Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Vleermuizen Eyedesign. Floor heeft in een paar simpele stappen dit design gemaakt en levert gegarandeerd succes op wanneer je met dit Vleermuizen Eyedesign op je Halloween feest komt. Maar natuurlijk kun je door andere figuren toe te voegen dit design ook gebruiken voor allerlei evenementen en feesten.

Tot en met eind oktober vind je hier 5 dagen in de week super leuke, enge en lugubere inspiratie voor de Halloween. Wil je op de hoogte blijven van al ons Halloween nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en krijg automatisch de laatste nieuwtjes van SchminkenGrime.nl in je mailbox.

Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Vleermuizen Eyedesign

Ben je nog niet zo lang bezig met schminken en wil je graag een schminkcursus volgen? Dan hebben we hier verschillende mogelijkheden voor. We hebben een online academy: FBFX Academy waar heel veel cursussen op staan

Wil je op de hoogte blijven van al onze cursussen, workshops en jam-sessies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en krijg automatisch de laatste nieuwtjes van SchminkenGrimel.nl in je mailbox.

Tot de volgende keer!

Floor en Linda