Niet alleen volwassenen maar ook heel veel kinderen vieren met veel plezier Halloween. Veel basisscholen, buurtverenigingen en sportclubs organiseren Halloween optochten of Halloween feestjes voor kinderen. Als je kind helemaal in het thema op stap wil maar liever niet zo eng dan hebben we vandaag een super leuk schminkvoorbeeld voor jullie met dit stap voor stap schminkvoorbeeld Spookje.

Floor schellekens heeft dit voorbeeld voor ons gemaakt. En, buiten dat het geen eng ontwerp is is het ook nog eens in slechts 6 stappen te schminken. Ze klaar dus.

Schmink Materialen

Voor het maken van dit ontwerp heeft Floor gebruik gemaakt van:

Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Spookje

Ben je nog niet zo lang bezig met schminken en wil je graag een schminkcursus volgen? Dan hebben we hier verschillende mogelijkheden voor. We hebben onder andere een Schminkcursus Basis (5 lessen) en een Schminkcursus One Stroke (1 dag) in Nuland.

Wil je op de hoogte blijven van al onze cursussen, workshops en jam-sessies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief (via het invulscherm rechts onderin de pagina) en krijg automatisch de laatste nieuwtjes van SchminkenGrimel.nl in je mailbox.

Tot de volgende keer!

Floor en Linda