Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Skelita. Skelita Calaveras werd in 2012 geïntroduceerd als all-round karakter. Ze is een skelet en een student op Monster High. Ze heeft ervoor gekozen om lekker te gaan studeren. Het is een sugar skull die studeert.

Charlene heeft zich deze week laten inspireren door Skelita van Monster High en laat jullie zien dat je met eenvoudige schmink een heel leuk karakter kan neerzetten en zeker met de komende carnaval voor de deur is het erg leuk om zo het bruisende carnavalsfeest in te gaan.

Charlene heeft gebruik gemaakt van Superstar Schmink

Schmink Materialen

Alle schmink materialen die Charlene  gebruikt heeft voor het maken van dit leuke schminkvoorbeeld vind je eenvoudig op onze website bij “Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Skelita

Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Skelita

Ben je nog niet zo lang bezig met schminken en wil je graag een schminkcursus volgen? Dan hebben we hier verschillende mogelijkheden voor. We hebben onder andere een Schminkcursus Basis (5 lessen) en een Schminkcursus One Stroke (1 dag) in Nuland.

Wil je op de hoogte blijven van al onze cursussen, workshops en jam-sessies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief (via het invulscherm rechts onderin de pagina) en krijg automatisch de laatste nieuwtjes van SchminkenGrime.nl in je mailbox.

Of heb je een leuk idee en wil je graag iets zien laat het ons weten in de comments hieronder het blog, we gaan dan zeker eens aan onze bloggers vragen of ze zoiets voor jullie kunnen maken. Dus laat van je horen en we gaan er wat mee doen.

Tot de volgende keer!
Groetjes Charlene en Linda