Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Kleurrijke Katten is een blog die van de hand van Floor komt. Ze heeft weer haar beste beentje voor gezet om  jullie in de vrolijke stemming te krijgen van de zomer. Dit Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Kleurrijke Katten is dan ook niet 1 voorbeeld maar het zijn er twee. Floor vond 1 katje een beetje weinig. En zoals Floor zelf ook zegt over dit Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Kleurrijke Katten:

Twee snelle poezensnoeten die vooral bij kinderen in de smaak zullen vallen. Beide met metallics gemaakt, waarvan de eerste met harde, felle kleuren en wit en de tweede is met pasteltinten. Je kunt natuurlijk altijd je eigen kleurencombinatie kiezen. Met nét een andere afwerking krijgt  jouw ontwerp weer een heel ander karakter. Oefen een paar keer jouw favoriet zodat je het in een paar minuutjes kunt maken!

Schmink Materialen

Alle schmink materialen die Floor gebruikt heeft voor het maken van dit leuke schminkvoorbeeld vind je eenvoudig op onze website bij “Schminkvoorbeeld Kleurrijke Katten

Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Kleurrijke Katten

Ben je nog niet zo lang bezig met schminken en wil je graag een schminkcursus volgen? Dan hebben we hier verschillende mogelijkheden voor. We hebben onder andere een Schminkcursus Basis (5 lessen) en een Schminkcursus One Stroke (1 dag) in Nuland.

Wil je op de hoogte blijven van al onze cursussen, workshops en jam-sessies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief (via het invulscherm rechts onderin de pagina) en krijg automatisch de laatste nieuwtjes van SchminkenGrime.nl in je mailbox.

Of heb je een leuk idee en wil je graag iets zien laat het ons weten in de comments hieronder het blog, we gaan dan zeker eens aan onze bloggers vragen of ze zoiets voor jullie kunnen maken. Dus laat van je horen en we gaan er wat mee doen.

Tevens zijn we erg nieuwsgierig wat jullie allemaal zouden willen weten en leren over het runnen van je eigen schminkbedrijf. We hebben deze vraag ook al op Facebook gesteld en daar zijn heleboel vragen uitgekomen waar we graag antwoorden opgeven, maar uiteindelijk doe je zelf het werk. Laat het ons weten.

Tot de volgende keer!
Groetjes Floor en Linda