Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Kerstmasker, natuurlijk kunnen we de kerst niet vergeten en Irguna heeft voor ons weer een mooi masker gemaakt voor de Kerst. Je kunt zo met dit Kerstmasker bij het Kerstdiner aanschuiven. Het is een uitgebreider voorbeeld dan het maandagblog.

Dit Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Kerstmasker is zowel voor de  jongeren en volwassenen een leuke verschijning op een feest of gewoon zo maar tijdens de Kerstdagen. Irguna heeft weer een geweldig design gemaakt, we zijn trots dat ze bij ons team hoort.

Voor het maken van dit Schminkvoorbeeld heeft Irguna gebruik gemaakt van Cameleon Schmink producten.

Schmink Materialen

Alle schminkmaterialen die Irguna  gebruikt heeft voor het maken van dit super mooie schminkvoorbeeld vind je eenvoudig op onze website bij “Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Kerstmasker

Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Kerstmasker

Ben je nog niet zo lang bezig met schminken en wil je graag een schminkcursus volgen? Dan hebben we hier verschillende mogelijkheden voor. We hebben onder andere een Schminkcursus Basis (5 lessen) en een Schminkcursus One Stroke (1 dag) in Nuland.

Wil je op de hoogte blijven van al onze cursussen, workshops en jam-sessies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief (via het invulscherm rechts onderin de pagina) en krijg automatisch de laatste nieuwtjes van SchminkenGrime.nl in je mailbox.

Of heb je een leuk idee en wil je graag iets zien laat het ons weten in de comments hieronder het blog, we gaan dan zeker eens aan onze bloggers vragen of ze zoiets voor jullie kunnen maken. Dus laat van je horen en we gaan er wat mee doen.

Tot de volgende keer!
Groetjes Irguna en Linda