In onze Halloween serie met stap voor stap schminkvoorbeelden en special effects makeup tutorials is het vandaag tijd om een schitterend voorbeeld met jullie te delen van een heks. Dit stap voor stap schminkvoorbeeld heks is gemaakt door Simone Verduin en super leuk om meisjes mee om te toveren tot schattige heks. Of dit nu je eigen kindjes zijn die naar een Halloween feestje op school mogen of je een schmink klus hebt op een Halloween kinderfeest, met dit ontwerp heb je zeker succes. Voor het maken van deze heks heeft Simone gebruik gemaakt van Cameleon en Superstar schminkproducten.

Tot en met eind oktober vind je hier 5 dagen in de week super leuke, enge en lugubere inspiratie voor de Halloween. Wil je op de hoogte blijven van al ons Halloween nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief (via het invulscherm rechts onderin de pagina) en krijg automatisch de laatste nieuwtjes van SchminkenGrimel.nl in je mailbox.

Materialen

Alle materialen die Simone gebruikt heeft voor het maken van deze heks vind je eenvoudig bij elkaar op onze website bij de Schminkvoorbeelden:
Stap voor Stap Schminkvoorbeeld: heks

Stap voor stap schminkvoorbeeld Heks

Ben je nog niet zo lang bezig met schminken en wil je graag een schminkcursus volgen? Dan hebben we hier verschillende mogelijkheden voor. We hebben onder andere een Schminkcursus Basis (5 lessen) en een Schminkcursus One Stroke (1 dag) in Nuland.

Wil je op de hoogte blijven van al onze cursussen, workshops en jam-sessies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief (via het invulscherm rechts onderin de pagina) en krijg automatisch de laatste nieuwtjes van SchminkenGrimel.nl in je mailbox.

Groetjes
Simone en Linda