Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Crazy Clown is een heerlijke voor de gekken onder ons. Een heerlijke creepy clown met een leuk tintje horror erin. Je zal merken dat veel mensen bang zijn van Clowns en zelfs een fobie hebben voor clowns.  Simone heeft dit Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Crazy Clown niet gemaakt om mensen met een fobie nog banger te maken, maar een feit is dat mensen het vaak op het lopen zetten voor een Clown.

Schminkvoorbeeld Crazy Clown is een leuk begin om ook eens na te denken over wat je allemaal nog meer met Crazy of Creepy Clowns kan doen. Zo zie je maar dat je ook zonder Special Effects Makeup een creepy look kan maken met dit Schminkvoorbeeld Crazy Clown.

 

Alle schmink materialen die Simone gebruikt heeft voor het maken van dit Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Crazy Clown vind je eenvoudig op onze website. “Kijk hier voor de producten die Simone gebruikt heeft”

Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Crazy Clown

Algemene Informatie

Ben je nog niet zo lang bezig met schminken en wil je graag een schminkcursus volgen? Dan hebben we hier verschillende mogelijkheden voor. We hebben onder andere een Schminkcursus Basis (5 lessen) en een Schminkcursus One Stroke (1 dag) in Nuland.

Basis Cursus Kinderschminken

In 5 avonden leren schminken op de juiste manier.

Wil je op de hoogte blijven van al onze cursussen, workshops en jam-sessies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief (via het invulscherm rechts onderin de pagina) en krijg automatisch de laatste nieuwtjes van SchminkenGrime.nl in je mailbox.

Nieuwe ideëen en vraagje

Of heb je een leuk idee en wil je graag iets zien laat het ons weten in de comments hieronder het blog, we gaan dan zeker eens aan onze bloggers vragen of ze zoiets voor jullie kunnen maken. Dus laat van je horen en we gaan er wat mee doen.

popup-website-2

Tevens zijn we erg nieuwsgierig wat jullie allemaal zouden willen weten en leren over het runnen van je eigen schminkbedrijf. We hebben deze vraag ook al op Facebook gesteld en daar zijn heleboel vragen uitgekomen waar we graag antwoorden opgeven. Maar uiteindelijk doe je zelf het werk. Laat het ons weten.

Tot de volgende keer!
Groetjes Simone O. en Linda