Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Carnavalskleuren is en mooi design wat Floor heeft gemaakt om jullie te laten zien hoe je met je eiegen carnavalskleuren het carnaval in kan gaan. Je kunt het met een trwee kleur of met een driekleur of zelfs met een vierkleur uitvoeren. Het is net welke kleuren er gebruikt worden in jouw Hometown.

Floor heeft het dus wel echt voor de dames gemaakt, maar je kunt je schminkhart helemaal ophalen met dit voorbeeld. Voeg nog wat krullen en druppels toe en je hebt een heel ander design. Lekker eenvoudig, maar zeker doeltreffend.

Floor heeft gebruik gemaakt van Cameleon en Superstar Schmink. Maak hem na en post hem hieronder.

Schmink Materialen

Alle schmink materialen die Floor  gebruikt heeft voor het maken van dit leuke schminkvoorbeeld vind je eenvoudig op onze website bij “Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Carnavalskleuren

Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Carnavalskleuren

Ben je nog niet zo lang bezig met schminken en wil je graag een schminkcursus volgen? Dan hebben we hier verschillende mogelijkheden voor. We hebben onder andere een Schminkcursus Basis (5 lessen) en een Schminkcursus One Stroke (1 dag) in Nuland.

Wil je op de hoogte blijven van al onze cursussen, workshops en jam-sessies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief (via het invulscherm rechts onderin de pagina) en krijg automatisch de laatste nieuwtjes van SchminkenGrime.nl in je mailbox.

Of heb je een leuk idee en wil je graag iets zien laat het ons weten in de comments hieronder het blog, we gaan dan zeker eens aan onze bloggers vragen of ze zoiets voor jullie kunnen maken. Dus laat van je horen en we gaan er wat mee doen.

Tot de volgende keer!
Groetjes Floor en Linda