Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Bane Masker is een voorbeeld van de hand van Simone die nieuwe technieken heeft gebruikt om dit Bane Masker te kunnen maken. In het begin was het erg moeilijk om te maken, maar na goede begeleiding en natuurlijk een goed boek heeft Simone er dit keer ook weer iets prachtigs van gemaakt. Simone het is weer erg leuk geworden en zo zie je maar weer dat je veel kunt maken met de juiste technieken en begeleiding.

Simone heeft zich dan ook laten inspireren door de Batman film en ze heeft precies de juiste snaren geraakt om dit voorbeeld voor jullie duidelijk neer tezetten en met niet al te veel materialen. Simone geweldig!

Simone heeft gebruik gemaakt van Superstar, Cameleon en Mehron Schmink.

Schmink Materialen

Alle schmink materialen die Simone  gebruikt heeft voor het maken van dit leuke schminkvoorbeeld vind je eenvoudig op onze website bij “Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Bane Masker”

Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Bane Masker

 

 

Ben je nog niet zo lang bezig met schminken en wil je graag een schminkcursus volgen? Dan hebben we hier verschillende mogelijkheden voor. We hebben onder andere een Schminkcursus Basis (5 lessen) en een Schminkcursus One Stroke (1 dag) in Nuland.

Wil je op de hoogte blijven van al onze cursussen, workshops en jam-sessies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief (via het invulscherm rechts onderin de pagina) en krijg automatisch de laatste nieuwtjes van SchminkenGrime.nl in je mailbox.

Of heb je een leuk idee en wil je graag iets zien laat het ons weten in de comments hieronder het blog, we gaan dan zeker eens aan onze bloggers vragen of ze zoiets voor jullie kunnen maken. Dus laat van je horen en we gaan er wat mee doen.

Tot de volgende keer!
Groetjes Simone en Linda