Special Effects Tutorial: Witch of cards

We hebben het al eens eerder laten zien maar je kan alledaagse spullen heel goed gebruiken om je special Effects nog beter, groter en mooier te maken. Vandaag maak Daniela voor ons het Special Effects Tutorial: Witch of cards. In dit effect worden speelkaarten gebruikt om de illusie te creëren dat deze kaarten in het hoofd zijn gestoken. Een leuk effect waar je echt mee binnen kan komen tijdens een griezelig evenement.

Voor het maken van dit SFX schminkvoorbeeld heeft Daniela gebruik gemaakt van Mehron 3D Gel en onderstaande producten.  Ben je benieuwd naar de andere voorbeelden die Daniela voor ons gemaakt heeft? Deze vind je bij: Special Effects Tutorials hier op het blog.

Materialen

Stap-voor-stap Special FX Tutorial

Het verwijderen van dit effect van de huid doen wij het liefst met Cameleon Zeep.

Het verwijderen van dit effect van de huid doen wij het liefst met Cameleon Zeep.

Ben je nog niet zo lang bezig met schminken en wil je graag een schminkcursus volgen? Dan hebben we hier verschillende mogelijkheden voor. We hebben een SchminkcursusBasis (6 lessen)Schminkcursus Gevorderden (6 lessen) en een Schminkcursus One Stroke (2 lessen) in Amsterdam en in Rosmalen.

Wil je op de hoogte blijven van al onze cursussen, workshops en jam-sessies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief (via het invulscherm rechts onderin de pagina) en krijg automatisch de laatste nieuwtjes van SchminkenGrimel.nl in je mailbox.

Tot de volgende keer!
Daniela en Linda