Special Effects Makeup Tutorial Removal is eigenlijk een tutorial met een boodschap. Het is namelijk een aantal keer wezenlijk gebeurt wat je vandaag in dit tutorial zien. Dus als je beel eelt onder je voeten hebt, laat het door een professional doen en niet zoals in dit Special Effects Makeup Tutorial Removal. Is erg pijnlijk en je beschadigd jezelf voor het leven.

Maar heb je nu een gave fotoshoot, dan kan het wel echt gaaf zijn om dit voorbeeld als uitgangspunt te pakken op het moment dat je in deze richting zit. Naast op de voet kun je dit natuurlijk weer op meerdere plekken gebruiken. Geniet van dit Special Effects Makeup Tutorial Removal.

En nog een opmerking van Daniela: “Eeeeh, deze look heb ik een tijdje terug voorbij zien flitsen op instagram. Alleen vond ik m in de originele versie te gevaarlijk, dus heb ik een veilige variant gemaakt.”

Gebruik van Materialen

Special Effects Makeup Tutorial Removal kun je zoals te zien is ook weer met eenvoudige materialen te maken. Je kunt dit zowel met water/vet of alcohol schmink doen. De wax is goed toegankelijk. Maarnatuurlijk kun je het ook met Sculptgel doen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden hoe je het ook kan doen.

Nog meer ideeën.

Ben je benieuwd naar de andere voorbeelden die  Daniela voor ons gemaakt heeft? Deze vind je bij: Special Effects Tutorials hier op het blog.

Materialen

Vind eenvoudig alle producten die Daniela gebruikt heeft voor het maken van dit tutorial bij het  “Special Effects Makeup Tutorial Removal” in onze webwinkel.

Special Effects Makeup Tutorial Removal

Algemene Informatie

Ben je nog niet zo lang bezig met schminken en wil je graag een schminkcursus volgen? Dan hebben we hier verschillende mogelijkheden voor. We hebben onder andere een Schminkcursus Basis (5 lessen) en een Schminkcursus One Stroke (1 dag) in Nuland.

Wil je op de hoogte blijven van al onze cursussen, workshops en jam-sessies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief (via het invulscherm rechts onderin de pagina) en krijg automatisch de laatste nieuwtjes van SchminkenGrime.nl in je mailbox.

Ideeën Box

Of heb je een leuk idee en wil je graag iets zien laat het ons weten in de comments hieronder het blog, we gaan dan zeker eens aan onze bloggers vragen of ze zoiets voor jullie kunnen maken. Dus laat van je horen en we gaan er wat mee doen.

Tevens zijn we erg nieuwsgierig wat jullie allemaal zouden willen weten en leren over het runnen van je eigen schminkbedrijf. We hebben deze vraag ook al op Facebook gesteld en daar zijn heleboel vragen uitgekomen waar we graag antwoorden opgeven, maar uiteindelijk doe je zelf het werk. Laat het ons weten.

Tot de volgende keer!
Daniela en Linda