Ripped Foot, iets wat je echt niet wilt meemaken. Het kan zomaar gebeuren als je met bepaalde apparatuur of hulpmiddelen onvoorzichtig omgaat. Maar uiteraard is dit nagemaakt en nep. Let wel op dat deze tutorial niet geschikt is voor jeugdige kijkers en kan als schokkend worden ervaren. Daniela heeft van Ripped Foot weer een heerlijke gore bloedrige tutorial gemaakt.

OK, nog steeds een beetje herstellende van de griep, daarom heb ik de beslissing genomen om een voet tutorial te doen, omdat ik eruit zag als … tja wat zal ik ervan zeggen, het is niet mijn beste look hoe ik er nu uitzie ;-). Dus hier is een mooie en sappige voetblessure. Ik deed deze look een paar jaar geleden in 2015 om precies te zijn, voor een fotozelfstudie en ik had veel verzoeken om dit nog een keer te maken. Dus hier is het, alleen een beetje extremer dan toen.

Wat is het verhaal erachter? Hoe kreeg ik deze blessure? Goed we droegen slippers en met behulp van een pallettruck niet voorzichtig geweest en whoppa een mooie scheur aan de zijkant van je voet. Verdorie, dat doet pijn. Absoluut fictief natuurlijk. Maar wel genieten bij het maken he!

Goed om je skills met wax weer eens te updaten.

SFX Video tutorial Ripped Foot!

Alles wat je nodig hebt voor deze Tutorial kun je hieronder lezen.

Productenlijst voor deze Makeup Ripped Foot

Hier nog wat foto’s van Ripped Foot.

Geniet ervan en tot de volgende keer.

Wil je van alles op de hoogte blijven?

Like onze pagina op Facebook en abonneer je op ons Youtube Kanaal. Klik op de logo’s om bij de pagina’s uit te komen.

Youtube Kanaal SchminkenGrime

Veel plezier en uiteraard zien we jullie volgende week allemaal weer terug op ons blog, youtube kanaal etcetera, maar wil je een bepaalde look zien? Vertel het ons en we gaan ermee aan de slag.

Wil je ook leren wat Daniela en ik doen, kijk dan snel bij onze workshops,  ze komen er weer aan.

Groetjes Daniela en Linda