Special Effects Makeup Video Tutorial Loser Lover! (Stranger Things)

De serie Stranger Things kennen jullie vast wel als Horror/Griezel liefhebbers! Nee, dan moet je deze serie echt eens gaan kijken. Er zitten hele leuke inspiratie dingen in voor een geweldige look voor een party od zomaar natuurlijk. Je kunt er leuke dingen uit halen en zeker Loser Lover is een bekend begrip. Daniela heeft deze op verzoek gemaakt voor jullie. Kijk en geniet ervan. Het is een simpele, maar doeltreffende Tutorial deze Loser Lover!

Wat zegt Daniela zelf over de Loser Lover?

Je zal er vast wel van gehoord hebben, van deze kleine TV serie bedoel ik, Stranger Things. Het is 1 van mijn favoriete series op TV. Deze look is door deze serie geïnspireerd, zo ook van “IT”. Een grappig detail van Loser Lover is dat er een directe link is naar de film “IT”. Het is een eenvoudige look Loser Lover, en zo heb ik hem gemaakt. Bekijk de Video en geniet ervan.

SFX Video tutorial Loser Lover

Alles wat je nodig hebt voor deze Tutorial kun je lezen in het product in de winkel.

Klik op de foto om naar het product te gaan, zodat je alles kan bestellen wat je nodig hebt. Het is een eenvoudige tutorial en Loser Lover kun je redelijk makkelijk namaken. Het hoeft natuurlijk niet op je arm en je kunt het altijd uitbreiden door andere teksten op een andere plaats te maken. Veel plezier!

 

 

 

 

 

 

 

 

Geniet ervan en tot de volgende keer.

Wil je van alles op de hoogte blijven?

Like onze pagina op Facebook en abonneer je op ons Youtube Kanaal. Klik op de logo’s om bij de pagina’s uit te komen.

 

 

Youtube Kanaal SchminkenGrime

Veel plezier en uiteraard zien we jullie volgende week allemaal weer terug op ons blog, youtube kanaal etcetera, maar wil je een bepaalde look zien? Vertel het ons en we gaan ermee aande slag.

Groetjes Daniela en Linda