Cyborg? Bestaan deze? Zijn ze al op aarde? Vragen die je jezelf allemaal zou kunnen stellen als het gaat om buitenaardse wezens. Een Cyborg, half mens half robot? Wat is een Cyborg eigenlijk? Hebben we daar al eens over nagedacht? Daniela laat haar versie van de Cyborg zien.

SFX Video Tutorial Cyborg

Ik heb deze tijdelijke tattoo van een vriend gekregen en vond hem wel erg leuk om eens een keer een tutorial mee te maken, zodat jullie ook kunnen zien hoe makkelijk en geweldig deze tattoos zijn. Ze zijn er in vele soorten en natuurlijk te koop op de webwinkel of als je in de buurt bent in de winkel.

Eigenlijk heb ik weer een kleine boodschap met deze video en dat is blijf altijd jezelf. Ook al ben je anders dan de rest, blijf jezelf. Het is niet erg om anders te zijn dan anderen. Met deze Cyborg look laat ik zien dat anders zijn best cool kan zijn op een buitenaardse manier

Dus geniet van deze Buitenaardse look.

SFX Video tutorial Cyborg!

Special Effects Makeup Video Tutorial Cyborg

Alles wat je nodig hebt voor deze Tutorial kun je hieronder lezen.

Productenlijst voor deze Makeup

Hier nog wat foto’s.

Geniet ervan en tot de volgende keer.

Wil je van alles op de hoogte blijven?

Like onze pagina op Facebook en abonneer je op ons Youtube Kanaal. Klik op de logo’s om bij de pagina’s uit te komen.

Youtube Kanaal SchminkenGrime

Veel plezier en uiteraard zien we jullie volgende week allemaal weer terug op ons blog, youtube kanaal etcetera, maar wil je een bepaalde look zien? Vertel het ons en we gaan ermee aande slag.

Wil je ook leren wat Daniela en ik doen, kijk dan snel bij onze workshops,  ze komen er weer aan.

Groetjes Daniela en Linda