Scarecrow Makeup Tutorial | Halloween Look | Video Tutorial

Nu we richting het einde van augustus gaan begint de Halloween al weer een klein beetje te kriebelen. Naar welke spookhuizen gaan we? Welke griezelfeestjes gaan we bezoeken? Zijn er nog leuke spooktochten in de buurt? Daarom heb ik vandaag mijn eerste Halloween Look gemaakt. Deze creatie is een beetje onstaan door de tanden die ik afgelopen donderdag had gemaakt. In combinatie met de waanzinnig vogelverschrikkerige achtergrond en een jutten zak die ik tegen kwam. In tegenstelling tot wat je misschien zou veerwachten is deze creatie in een handomdraai gemaakt en het resultaat is effectief. Perfect om mensen de stuipen mee op het lijf te jagen :). Wil je niets missen op ons YouTube kanaal? Vergeet je dan niet te abonneren: “SchminkenGrime

SCARECROW MAKEUP TUTORIAL | VIDEO TUTORIAL

Om te weten hoe je de tanden voor deze vogelverschrikker maakt verwijs ik je graag door naar onze YouTube video van afgelopen donderdag: How to make the Monster Mouth | SFX Tutorial.

Om deze creatie te maken ben ik begonnen met het zwart maken van mijn tanden en het deel van mijn huid dat binnen de tanden valt. Waarna ik met pros-aide de mond heb geplakt. Hierna heb ik stukken geknipt van een jutten zak en deze op mijn gezicht geplakt met pros-aide. De ogen heb ik met waterschmink zwart gemaakt en natuurlijk voorzien van lenzen. Een beetje poeder over het jutten en wat bloed toevoegen,…. en klaar is deze makeup.

De creatie heb ik in ongeveer 30 minuten gemaakt en in tegenstelling van wat je misschien zou verwachten is het jutten helemaal niet vervelend op de huid..

DE PRODUCTEN DIE IK HEB GEBRUIKT VOOR HET MAKEN VAN DEZE MAKEUP

HEB JE DEZE VIDEO’S AL GEZIEN?

Vind je de video leuk? Doe eens een duimpje omhoog op ons YouTube kanaal. Wil je niets missen? Abonneer je dan snel op ons kanaal.

Mocht je vragen hebben over specifieke producten of technieken laat ons dit dan zeker even weten via de comments hieronder of door ons een email te sturen. Wanneer mogelijk zullen we zeker een leuke creatie bedenken om je product of techniek te laten zien. Dus heb je een creatie en je weet niet zo goed hoe je deze moet maken, laat het ons zeker weten en dan kunnen we kijken of we dit voor je kunnen filmen.

Dank je wel voor het lezen en kijken.
Groetjes Linda