Special Effects Makeup Video Tutorial Ripped Earlobe

Auw, dat is hetgene dat wij dachten dat we dit zagen. Een uitgescheurde oorlel. Dat kan gebeuren en zorgt voor een geweldige look. Let op dit is Makeup!! Maar hoe zeer kan dit doen en als je echt iemand de stuipen op het lijf wil jagen dan moet je deze gewoon eens lekker een keer maken en dan verschijnen op een feestje. Dat zal wel verschillende reacties uitlokken. Geniet van de video en maak wel aan iedereen duidelijk dat dit Makeup is en niet echt. Mocht een Ripped Earlobe je echt gebeuren, ga dan naar een huisarts of eerste hulp om je te laten helpen.

Wat zegt Daniela zelf over de Ripped Earlobe?

Ik heb deze al een lange tijd geleden gemaakt, maar het leek me leuk om er ens een keer een video tutorial van te maken. Ripped Earlobe is een ding wat kan gebeuren als je blijft hangen met je oorbel aan het een of ander. Kijk altijd goed uit en zorg goed voor jezelf, want een Ripped Earlobe, ofwel uitgescheurde oorlel wil niemand. Kijk en geniet van de video Tutorial. Klik maar eens op de film hieronder.

SFX Video tutorial Ripped Earlobe

Alles wat je nodig hebt voor deze Tutorial kun je lezen in het product in de winkel.

Klik op de foto om naar het product te gaan, zodat je alles kan bestellen wat je nodig hebt. Het is een eenvoudige tutorial en Ripped Earlobe kun je redelijk makkelijk namaken.  Veel plezier!

SFX Ripped Earlobe Materials

 

 

 

 

 

 

 

 

Geniet ervan en tot de volgende keer.

Wil je van alles op de hoogte blijven?

Like onze pagina op Facebook en abonneer je op ons Youtube Kanaal. Klik op de logo’s om bij de pagina’s uit te komen.

 

 

Youtube Kanaal SchminkenGrime

Veel plezier en uiteraard zien we jullie volgende week allemaal weer terug op ons blog, youtube kanaal etcetera, maar wil je een bepaalde look zien? Vertel het ons en we gaan ermee aande slag.

Groetjes Daniela en Linda