Protheses maken aflevering 1 | Klei en Latex

Nadat ik vorige week deze nieuwe serie introduceerde voor ons YouTube kanaal kreeg ik een heel aantal berichtjes met de vraag of ik voor het maken van protheses bij het begin kon beginnen. Het maken van protheses met latex en klei bijvoorbeeld. Daarom begint deze serie uit eindelijk toch iets anders dan ik voor ogen had. Met Klei en Latex.

Het maken van deze klei en latex protheses is niet moeilijk om te doen. Het enige wat je nodig hebt is wat geduld. Klei, latex, huidlijm en goede zin. Excuses voor het slechte geluid in deze video. Ik moet overduidelijk nog even oefenen met de instellingen van mijn camera buiten de studio.

DE PRODUCTEN DIE IK HEB GEBRUIKT VOOR HET MAKEN VAN DEZE PROTHESES

HEB JE DEZE VIDEO’S AL GEZIEN?

Vind je de video leuk? Doe eens een duimpje omhoog op ons YouTube kanaal. Wil je niets missen? Abonneer je dan snel op ons kanaal.

Mocht je vragen hebben over specifieke producten of technieken laat ons dit dan zeker even weten via de comments hieronder of door ons een email te sturen. Wanneer mogelijk zullen we zeker een leuke creatie bedenken om je product of techniek te laten zien. Dus heb je een creatie en je weet niet zo goed hoe je deze moet maken, laat het ons zeker weten en dan kunnen we kijken of we dit voor je kunnen filmen.

Dank je wel voor het lezen en kijken.
Groetjes Linda