FX Makeup: Old Age Stipple | Video Tutorial

FX Makeup: Old Age Stipple | Video Tutorial

Een paar weken geleden heb ik een video gemaakt waarin ik laat zien hoe je met de “Mini Student Pro Kit” van Mehron iemand ouder kunt maken. Ik heb van deze video volgens mij geen blog artikel geschreven toen deze live kwam dus zal ik de video hieronder nog even delen. Met deze CreamBlend (verschmink) is het ouder maken zoals we dat leren in het grimeren een eenvoudige opgave.

Maar, wanneer je echter 3D rimpels wil maken kom je niet helemaal uit met de CreamBlend in deze set.

Daarom heb ik voor vandaag niet een volledige nieuwe veroudering gemaakt maar wil ik je graag laten zien wat de mogelijkheden zijn met Old Age Stipple van Maekup. Dit ingenieuze product zorgt ervoor dat je huid binnen enkele minuten verandert in een stug, oud, rimpelig en vaal velletje.

FX Makeup: Old Age Stipple | Video Tutorial

Met een goedkope schmink spons dep je de Old Age op de huid terwijl je deze zo strak mogelijk trekt (zonder jezelf zeer te doen uiteraard). Hoe de huid gespannen zolang het product nog niet volledig is opgedroogd. Eenmaal droog dan kun je de huid ontspannen en zul e zien dat er rimpels ontstaan in de huid. Ben voorzichtig met het aanbrengen van dit product rond de ogen en mond! Her verwijderen van de Old Age Stipple gaat eenvoudig met de Remove-it Gel 2 van Maekup.

DE PRODUCTEN DIE IK GEBRUIKT HEB VOOR HET MAKEN VAN DEZE MAKE-UP ZIJN

ANDERE FX MAKEUP VIDEO’S DIE WE GEMAAKT HEBBEN ZIJN

Vind je de video leuk? Doe eens een duimpje omhoog op ons YouTube kanaal. Wil je niets missen? Abonneer je dan snel op ons kanaal.

Mocht je vragen hebben over specifieke producten of technieken laat ons dit dan zeker even weten via de comments hieronder of door ons een email te sturen. Wanneer mogelijk zullen we zeker een leuke creatie bedenken om je product of techniek te laten zien. Dus heb je een creatie en je weet niet zo goed hoe je deze moet maken, laat het ons zeker weten en dan kunnen we kijken of we dit voor je kunnen filmen.

Dank je wel voor het lezen en kijken.
Groetjes Linda