FX Makeup: Exposed Bone | Video Tutorial

FX Makeup: Exposed Bone

Een paar weken terug kreeg ik de vraag of ik eens een open botbreuk wilde maken in een van mijn YouTube video’s. En dan bij voorkeur een open breuk van het sleutelbeen. En, ondanks dat ik weet dat je van dit bot niet snel een open breuk krijgt leek het me toch heel leuk om deze video te maken.

Voor deze FX Makeup heb ik gekozen om alleen een paar basis technieken te gebruiken. Mocht je in een workshop alle basis technieken van special effects makeup willen leren. Kijk dan eens bij onze Basic SFX Workshop.  Hier leer je in één dag de basis zodat je vol zelfvertrouwen je eigen creaties kunt gaan maken.

FX Makeup: Exposed Bone | Video Tutorial

Voor het maken van deze wond heb ik eerst met boetseerplastic het bot gemaakt. Vervolgens heb ik deze met Pros-Aide op de huid geplakt en de randen weggewerkt met Cut and Bump wax van Maekup.

Hierna heb ik de wond gekleurd met de ProColoring Bruise van Mehron en tot slot natuurlijk wat nepbloed toegevoegd van Maekup en Mouldlife.

DE PRODUCTEN DIE IK GEBRUIKT HEB VOOR HET MAKEN VAN DEZE MAKE-UP ZIJN

ANDERE FX MAKEUP VIDEO’S DIE WE GEMAAKT HEBBEN ZIJN

Vind je de video leuk? Doe eens een duimpje omhoog op ons YouTube kanaal. Wil je niets missen? Abonneer je dan snel op ons kanaal.

Mocht je vragen hebben over specifieke producten of technieken laat ons dit dan zeker even weten via de comments hieronder of door ons een email te sturen. Wanneer mogelijk zullen we zeker een leuke creatie bedenken om je product of techniek te laten zien. Dus heb je een creatie en je weet niet zo goed hoe je deze moet maken, laat het ons zeker weten en dan kunnen we kijken of we dit voor je kunnen filmen.

Dank je wel voor het lezen en kijken.
Groetjes Linda