Dragon Special Effects Makup Tutorial | Video Tutorial

Toen ik jaren geleden begon met het maken van Prosthetics was een van de eerste sets die ik maakte deze dragon / draken-set. Na jaren heb ik de mallen voor deze protheses nog steeds en zo af en toe gebruik ik ze nog. Voor de Dutch Comic Con had ik deze set gegoten maar na de Con had ik ze nog niet gebruikt. Daarom leek het me leuk om deze protheses eens te gebruiken voor een van mijn video’s. Een beetje sentiment voor mezelf en een goed excuus om weer eens een draak te maken 🙂

Als je de video leuk vind en je vind het leuk om op de hoogte te blijven van alle video’s die we uploaden naar YouTube. Vergeet je dan niet te abonneren je op ons kanaal.

DRAAK SCHMINKVOORBEELD | VIDEO TUTORIAL

De Protheses heb ik gemaakt met Platsil Gel van Mouldlife en gegoten in vlakke mallen. Ik laat in deze video niet zien hoe de protheses gemaakt worden maar mocht je willen weten hoe dit in zijn werk gaat. We geven regelmatig een Creature Workshop waarin dit proces stap voor stap word behandeld. De producten die je nodig hebt voor het maken van een eigen prothese zijn:

Na het plakken en wegblenden van de protheses heb ik deze eenvoudig gekleurd met de Airbrush en ProAiir Hybrid kleuren.

DE PRODUCTEN DIE IK HEB GEBRUIKT VOOR HET MAKEN VAN DEZE MAKEUP KUN JE EENVOUDIG OP ONZE WEBSITE VINDEN BIJ: DRAGON FX MAKEUP TUTORIAL

HEB JE DEZE VIDEO’S AL GEZIEN?

Ben je helemaal gek van Schmink, grime en SFX???

Ga dan nu direct even naar onze Facebook pagina en like deze. Heel het jaar word hier van alles op geplaatst over schmink, grime en SFX Makeup. Nieuwe producten, tutorials, workshops, evenementen, acties, wedstrijden en nog veel meer.

Kijk je graag naar Special Effects Makeup Video’s op YouTube? Abonneer je dan op ons YouTube Kanaal. Elke week worden hier nieuwe video(‘s) naar geupload.

 

Mocht je vragen hebben over specifieke producten of technieken laat ons dit dan zeker even weten via de comments hieronder of door ons een email te sturen. Wanneer mogelijk zullen we zeker een leuke creatie bedenken om je product of techniek te laten zien. Dus heb je een creatie en je weet niet zo goed hoe je deze moet maken, laat het ons zeker weten en dan kunnen we kijken of we dit voor je kunnen filmen.

Dank je wel voor het lezen en kijken.
Groetjes Linda