Special Effects Makeup Video Tutorial Cheek Wound

Dat moet pijn doen zo een Cheek Wound. Je kunt deze wond met verschillende materialen maken, maar Daniela heeft er dit keer voor gekozen om te werken met gelatine. De Gelatine die Daniela gebruikt heeft wordt door ons zelf geproduceerd en het resultaat van deze Cheek Wound is gewoonweg een hele gave look. We weten dat we dit veel zeggen, maar een zeer mooie wond met Gelatine is het zeker. Kijk lekker de volledige tutorial op ons youtube kanaal door verop op de film te klikken en je weet precies hoe je deze kan maken.

Wat zegt Daniela zelf over de Cheek Wound?

Deze keer en pijnlijke wond op de wang gemaakt van Gelatine, de Cheek Wound. Bedenk dat je ergens in de natuur loopt, denk bijvoorbeeld aan een lange wandeling in het bos. Je let even niet op en dan …….. voordat je het weet wordt je wakker in het ziekenhuis. Wel heel blij dat je gevonden bent in het bos natuurlijk, maar je hebt waarschijnlijk doordat je gestruikeld bent , je gezicht geschaafd langs een tak of boom. Dat klinkt al heel pijnlijk. Deze wang heeft een paar hechtingen nodig. Veel kijk plezier met Cheek Wound.

SFX Video tutorial Cheek Wound

 

Alles wat je nodig hebt voor deze Tutorial kun je hironder lezen.

Productenlijst Cheek Wound

SchminkenGrime Gelatin
Flat mold
Vaseline
Mehron setting powder
Pros-aide
Gelatin blender
Encore ac blood palette
Div brushes and sponges
Maekup blood gel light
Mouldlife aged blood
1st aid kit.

Klik op de foto om je producten te bestellen

 

 

 

 

 

 

Geniet ervan en tot de volgende keer.

Wil je van alles op de hoogte blijven?

Like onze pagina op Facebook en abonneer je op ons Youtube Kanaal. Klik op de logo’s om bij de pagina’s uit te komen.

 

 

Youtube Kanaal SchminkenGrime

Veel plezier en uiteraard zien we jullie volgende week allemaal weer terug op ons blog, youtube kanaal etcetera, maar wil je een bepaalde look zien? Vertel het ons en we gaan ermee aande slag.

Groetjes Daniela en Linda