Deze week weer eens een tutorial die enigzins wat bloed bevat van Daniela en het is een leuke knipoog naar alle films waarbij de mond wordt afgeplakt met Ductape. Ze heeft geen bloedcrisis, maar het werd wel weer eens tijd voor een klein beetje bloed. We zullen uiteraard weer meer en meer bloederige tutorials gaan zien, maar voor nu een rustig beginnetje

Daniela heeft inmiddels ook de fantasy wereld helemaal ondekt en zal dit ook meer aan jullie laten zien de komende tijd.

Het verhaal is als volgt:
Met een beetje vertraging, een simpele maar bloederige blik, want ik heb het al een tijdje niet gedaan. Geïnspireerd door het mooie @raniratt bekijk haar werk op Instagram. Stel je voor dat je zoveel praat dat je op iemands zenuwen stapt. Als laatste redmiddel pakken ze de Ductape. In de films scheuren ze zo gemakkelijk weg, nou iedereen weet dat dat niet waar is en het blijft gek. Vooral als je het snel ript. Ja, ze gaan er ook mee.

Muziek: audionautix.com

SFX Video tutorial Be Quiet!

Alles wat je nodig hebt voor deze Tutorial kun je hieronder lezen.

Productenlijst voor deze Makeup Be Quiet!

Hier nog wat foto’s van Be Quiet.

Geniet ervan en tot de volgende keer.

Wil je van alles op de hoogte blijven?

Like onze pagina op Facebook en abonneer je op ons Youtube Kanaal. Klik op de logo’s om bij de pagina’s uit te komen.

Youtube Kanaal SchminkenGrime

Veel plezier en uiteraard zien we jullie volgende week allemaal weer terug op ons blog, youtube kanaal etcetera, maar wil je een bepaalde look zien? Vertel het ons en we gaan ermee aan de slag.

Wil je ook leren wat Daniela en ik doen, kijk dan snel bij onze workshops,  ze komen er weer aan.

Groetjes Daniela en Linda