Special Effects Makeup Tutorial Parasite is te goor om het over te hebben, we hebben Daniela een keer gevraagd om weer eens lekker goor uit de hoek te komen en we kunnen zeggen, dat is gelukt. We hebben er ook een film van die we jullie zeker niet zullen onthouden. De eerste keer dat wij keken kan ik wel zeggen dat we er een beetje misselijk van werden dankzij deze Special Effects Makeup Tutorial Parasite.

Dit blog net zoals andere blogs is dus niet geschikt voor kinderen. Als u dit blog gaat bekijken zorg dat de kinderen niet in de buurt zijn. Daniela heeft zichzelf weer eens overtroffen met complete ranzigheid met dit Special Effects Makeup Tutorial Parasite. Zoals ze zelf ook al zegt: Deze keer heb ik me laten inspireren door een docu over parasieten die in ons lichaam kunnen komen. Is wat onsmakelijk dus wees gewaarschuwd.

 

Ben je benieuwd naar de andere voorbeelden die Daniela voor ons gemaakt heeft? Deze vind je bij: Special Effects Tutorials hier op het blog.

Materialen

Vind eenvoudig alle producten die Daniela gebruikt heeft voor het maken van dit tutorial bij het  “Special Effects Makeup Tutorial Parasite” in onze webwinkel.

Special Effects Makeup Tutorial Parasite

Ben je nog niet zo lang bezig met schminken en wil je graag een schminkcursus volgen? Dan hebben we hier verschillende mogelijkheden voor. We hebben onder andere een Schminkcursus Basis (5 lessen) en een Schminkcursus One Stroke (1 dag) in Nuland.

Of heb je een leuk idee en wil je graag iets zien laat het ons weten in de comments hieronder het blog, we gaan dan zeker eens aan onze bloggers vragen of ze zoiets voor jullie kunnen maken. Dus laat van je horen en we gaan er wat mee doen.

Wil je op de hoogte blijven van al onze cursussen, workshops en jam-sessies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief (via het invulscherm rechts onderin de pagina) en krijg automatisch de laatste nieuwtjes van SchminkenGrime.nl in je mailbox.

Tevens zijn we erg nieuwsgierig wat jullie allemaal zouden willen weten en leren over het runnen van je eigen schminkbedrijf. We hebben deze vraag ook al op Facebook gesteld en daar zijn heleboel vragen uitgekomen waar we graag antwoorden opgeven, maar uiteindelijk doe je zelf het werk. Laat het ons weten.

Tot de volgende keer!
Daniela en Linda