Special Effects Makeup Tutorial Haunted Belly is een Special effects tutorial die Sandra Telleman gemaakt heeft voor SchminkenGrime.nl. Een winnaar van een wedstrijd krijgt bij ons de kans om eens te laten zien op het blog wat ze allemal nog meer in huis hebben. We weten dat dit blog reacties bij jullie zal gaan oproepen, maar het is erg mooi werk wat we jullie niet willen onthouden.

Dit Special Effects Makeup Tutorial Haunted Belly is er dan ook 1 van de gore graad en we kunnen wel zeggen goed gelukt. Alle zwangere dames moeten dit Special Effects Makeup Tutorial Haunted Belly maar niet kijken. Het is een beetje luguber. We willen Sandra wel enorm bedanken voor dit gave werk van dit Special Effects Makeup Tutorial Haunted Belly. Sandra vond het erg leuk om te doen en heeft er dus echt iets heel speciaals van gemaakt.

En wat Sandra zelf schrijft:  Mijn naam is Sandra Telleman. Ik was een gelukkige winnaar van een schminkwedstrijd en mij werd gevraagd een blog te schrijven met een leuke stap voor stap.
Nu heb ik mezelf bestempeld als inspiratieloos creatief, oftewel, ik heb wel een richtlijn nodig om iets leuks te verzinnen, zo het geschiede: Een bellypaint met thema Dutch Horror Events. Ik maak het mezelf graag een beetje moeilijker, dus ook bij deze een uitdaging. Ik heb de Liquid
Latex erbij gepakt en met wat voorwerk en vooral een erg gewillig model ben ik enthousiast te werk gegaan!!

Ben je benieuwd naar de andere Special Effects voorbeelden die er gemaakt zijn? Deze vind je bij: Special Effects Tutorials hier op het blog.

Materialen

Vind eenvoudig alle producten die Sandra gebruikt heeft voor het maken van dit tutorial bij het  “Special Effects Makeup Tutorial Haunted Belly” in onze webwinkel.

Special Effects Makeup Tutorial Haunted Belly

Ben je nog niet zo lang bezig met schminken en wil je graag een schminkcursus volgen? Dan hebben we hier verschillende mogelijkheden voor. We hebben onder andere een Schminkcursus Basis (5 lessen) en een Schminkcursus One Stroke (1 dag) in Nuland.

Of heb je een leuk idee en wil je graag iets zien laat het ons weten in de comments hieronder het blog, we gaan dan zeker eens aan onze bloggers vragen of ze zoiets voor jullie kunnen maken. Dus laat van je horen en we gaan er wat mee doen.

Wil je op de hoogte blijven van al onze cursussen, workshops en jam-sessies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief (via het invulscherm rechts onderin de pagina) en krijg automatisch de laatste nieuwtjes van SchminkenGrime.nl in je mailbox.

Tevens zijn we erg nieuwsgierig wat jullie allemaal zouden willen weten en leren over het runnen van je eigen schminkbedrijf. We hebben deze vraag ook al op Facebook gesteld en daar zijn heleboel vragen uitgekomen waar we graag antwoorden opgeven, maar uiteindelijk doe je zelf het werk. Laat het ons weten.

Tot de volgende keer!
Sandra Telleman en Linda