Vrijdag de 13e is natuurlijk een ongeluksdag. Niet de ideale dag dus om te gaan klussen. Helaas heeft Daniela vandaag wel een poging gedaan en op haar duim geslagen met een hamer,… Het resultaat is een compleet platte vinger en ingescheurde nagel. Auw!

Deze illusie heeft Daniela natuurlijk gemaakt met de special effects makeup producten van Mehron. Ben je benieuwd naar de andere voorbeelden die Daniela voor ons gemaakt heeft? Deze vind je bij: Special Effects Tutorials hier op het blog.

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief (via het invulscherm rechts onderin de pagina) en krijg automatisch de laatste nieuwtjes van SchminkenGrime.nl in je mailbox.

Materialen

Vind eenvoudig alle producten die Daniela gebruikt heeft voor het maken van dit tutorial bij het Special Effects Makeup Tutorial Hammered in onze webwinkel.

Special Effects Makeup Tutorial Hammered

Ben je nog niet zo lang bezig met schminken en wil je graag een schminkcursus volgen? Dan hebben we hier verschillende mogelijkheden voor. We hebben onder andere een Schminkcursus Basis (5 lessen) en een Schminkcursus One Stroke (1 dag) in Nuland.

Wil je op de hoogte blijven van al onze cursussen, workshops en jam-sessies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief (via het invulscherm rechts onderin de pagina) en krijg automatisch de laatste nieuwtjes van SchminkenGrimel.nl in je mailbox.

Tot de volgende keer!
Daniela en Linda