Special Effects Makeup Tutorial Creepy Snowman, een tutorial die mij gelijk doet denken aan, misschien een beetje vreemd, maar de nederlandse horrorfilm de Sint. Zou het niet geweldig zijn om zo een idee te verwerken in een horrorfilm. Overdag het vriendelijke sneeuwmannetje en in de nacht een moordlustige sneeuwman. Ik zie het al helemaal voor me.

Daniela heeft vandaag dus een geweldig karakter neergezet waarbij je allerlei verhalen kan verzinnen. Deze Special Effects Makeup Tutorial Creepy Snowman is dus multi toepasbaar en je steelt zeker de show, wel de scare show, maar stelen doe je hem.

Ben je benieuwd naar de andere voorbeelden die Daniela voor ons gemaakt heeft? Deze vind je bij: Special Effects Tutorials hier op het blog.

Materialen

Vind eenvoudig alle producten die Daniela gebruikt heeft voor het maken van dit tutorial bij het  “Special Effects Makeup Tutorial Creepy Snowman” in onze webwinkel.

Special Effects Makeup Tutorial Creepy Snowman

Ben je nog niet zo lang bezig met schminken en wil je graag een schminkcursus volgen? Dan hebben we hier verschillende mogelijkheden voor. We hebben onder andere een Schminkcursus Basis (5 lessen) en een Schminkcursus One Stroke (1 dag) in Nuland.

Of heb je een leuk idee en wil je graag iets zien laat het ons weten in de comments hieronder het blog, we gaan dan zeker eens aan onze bloggers vragen of ze zoiets voor jullie kunnen maken. Dus laat van je horen en we gaan er wat mee doen.

Wil je op de hoogte blijven van al onze cursussen, workshops en jam-sessies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief (via het invulscherm rechts onderin de pagina) en krijg automatisch de laatste nieuwtjes van SchminkenGrime.nl in je mailbox.

Tot de volgende keer!
Daniela en Linda