Special Effects Makeup Tutorial Coraline van deze week is geinspireerd door het boek Coraline van Neil Gaiman, deze is ook verfilmd. Daniela haar versie is de “andere” Coraline, die ze nog duisterder heeft gemaakt.

het is er weer een van de bovenste graagd van lugubere uitvoeringen. Het is een geweldig gezicht om eens wat met andere objecten te maken dan je gewend bent, je zou dan ook hiermee bijvoorbeeldnog een lugubere scarecrow kunnen maken. Coraline zelf is dus de lieve variant.

Ben je benieuwd naar de andere voorbeelden die Daniela voor ons gemaakt heeft? Deze vind je bij: Special Effects Tutorials hier op het blog.

Materialen

Vind eenvoudig alle producten die Daniela gebruikt heeft voor het maken van dit tutorial bij het  “Special Effects Makeup Tutorial Coraline” in onze webwinkel.

Special Effects Makeup Tutorial Coraline

Ben je nog niet zo lang bezig met schminken en wil je graag een schminkcursus volgen? Dan hebben we hier verschillende mogelijkheden voor. We hebben onder andere een Schminkcursus Basis (5 lessen) en een Schminkcursus One Stroke (1 dag) in Nuland.

Of heb je een leuk idee en wil je graag iets zien laat het ons weten in de comments hieronder het blog, we gaan dan zeker eens aan onze bloggers vragen of ze zoiets voor jullie kunnen maken. Dus laat van je horen en we gaan er wat mee doen.

Wil je op de hoogte blijven van al onze cursussen, workshops en jam-sessies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief (via het invulscherm rechts onderin de pagina) en krijg automatisch de laatste nieuwtjes van SchminkenGrime.nl in je mailbox.

Tot de volgende keer!
Daniela en Linda