Nog 1 week tot de Halloween! Ben jij er al klaar voor? Daniela geeft je vandaag graag weer een fantastisch nieuw idee voor je Halloween Makeup in dit Special Effects Makeup Tutorial Carved Pumpkin. Heerlijk subtiel en redelijk eenvoudig te maken met een shock effect.  In dit Tutorial heeft Daniela zichzelf toegetakeld met een mes, oh nee, het is Makeup, je kunt natuurlijk allerlei Halloween en/of Griezel iconen gebruiken. Het gevolg is een subtiele maar doeltreffende wond die zeer realistisch overkomt, Doe dit uiteraard niet met een echt mes.

Tot en met eind oktober vind je hier 5 dagen in de week super leuke, enge en lugubere inspiratie voor de Halloween. Wil je op de hoogte blijven van al ons Halloween nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief (via het invulscherm rechts onderin de pagina) en krijg automatisch de laatste nieuwtjes van SchminkenGrime.nl in je mailbox.

Daniela maakt iedere vrijdag voor ons een nieuw tutorial. Ben je benieuwd naar de andere voorbeelden die Daniela voor ons gemaakt heeft? Deze vind je bij: Special Effects Tutorials hier op het blog.

Materialen

Vind eenvoudig alle producten die Daniela gebruikt heeft voor het maken van dit tutorial bij het Special Effects Makeup Tutorial Carved Pumpkin in onze webwinkel

Special Effects Makeup Tutorial Carved Pumpkin

Ben je nog niet zo lang bezig met schminken en wil je graag een schminkcursus volgen? Dan hebben we hier verschillende mogelijkheden voor. We hebben onder andere een Schminkcursus Basis (5 lessen) en een Schminkcursus One Stroke (1 dag) in Nuland.

Wil je op de hoogte blijven van al onze cursussen, workshops en jam-sessies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief (via het invulscherm rechts onderin de pagina) en krijg automatisch de laatste nieuwtjes van SchminkenGrimel.nl in je mailbox.

Tot de volgende keer!

Daniela en Linda