Het is weer vrijdag! Tijd voor een nieuw Special Effects Tutorial van Daniela. Vandaag heeft ze een bizar ongeluk gehad waardoor het vel van haar kin volledig open is gescheurd. Het resultaat ziet er pijnlijk uit. Voor het maken van dit Special Effects Makeup Tutorial heeft Daniela gebruik gemaakt van onder andere onze Mehron Special Effects Producten.

Ben je benieuwd naar de andere voorbeelden die Daniela voor ons gemaakt heeft? Deze vind je bij: Special Effects Tutorials hier op het blog.

Materialen

Vind eenvoudig alle producten die Daniela gebruikt heeft voor het maken van dit tutorial bij het Special Effects Make-up Tutorial Torn Chin in onze webwinkel.

Special Effects Make-up Tutorial Torn Chin

Ben je nog niet zo lang bezig met schminken en wil je graag een schminkcursus volgen? Dan hebben we hier verschillende mogelijkheden voor. We hebben onder andere een Schminkcursus Basis (5 lessen) en een Schminkcursus One Stroke (1 dag) in Nuland.

Wil je op de hoogte blijven van al onze cursussen, workshops en jam-sessies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief (via het invulscherm rechts onderin de pagina) en krijg automatisch de laatste nieuwtjes van SchminkenGrime.nl in je mailbox.

Tot de volgende keer!
Daniela en Linda