Skull Schminkvoorbeeld | Skull Face Paint | Video Tutorial

Wil je op de hoogte blijven van alle video’s die we online zetten? ga dan zeker even naar ons YouTube Kanaal en “abonneer” je op ons kanaal.

SKULL SCHMINKVOORBEELD | VIDEO TUTORIAL

We beginnen deze video met het afrekenen van de neus en de ogen. Dit doe ik met een zwarte make-up potlood van Mehron. Omdat de ogen en de neus toch helemaal zwart blijven wil ik graag aftekenen waar ik geen witte schmink hoeft te zetten.

Na het aftekenen van de ogen ga ik de rest van het gezicht, mijn nek en oren witte maken. Hiervoor kies ik voor witte waterschmink van Superstar. Dit is een fijne zachte schmink die makkelijk blend op de huid.

Hierna maak ik de ogen en de neus zwart met Essential Black van Diamond FX. Hierna gaan we spelen met de StarBlends van Mehron om de juiste schaduwen toe te voegen aan deze skull.

Tot slot wil ik de tanden en mijn tandvlees zwart dus gebruik ik zowel toothfx als mouth effects zwart.

HEB JE DEZE VIDEO’S AL GEZIEN?

Ben je helemaal gek van Halloween???

Ga dan nu direct even naar onze Facebook pagina en like deze. Heel september en oktober word hier van alles op geplaatst over Halloween Makeup, Halloween Looks, Leuke evenementen om naartoe te gaan, acties, aanbiedingen en nog veel meer.

Kijk je graag naar Special Effects Makeup Video’s op YouTube? Abonneer je dan op ons YouTube Kanaal. Elke week worden hier nieuwe video(‘s) naar geupload. En ook hier besteden we de komende tijd 100% aandacht aan Halloween.

Mocht je vragen hebben over specifieke producten of technieken laat ons dit dan zeker even weten via de comments hieronder of door ons een email te sturen. Wanneer mogelijk zullen we zeker een leuke creatie bedenken om je product of techniek te laten zien. Dus heb je een creatie en je weet niet zo goed hoe je deze moet maken, laat het ons zeker weten en dan kunnen we kijken of we dit voor je kunnen filmen.

Dank je wel voor het lezen en kijken.
Groetjes Linda