In minder dan 2 minuten schmink je dit leuke zomerse schminkvoorbeeld

Iedere woendag maakt Simone Verduin voor ons een makkelijk schminkvoorbeeld dat je in slechts enkele minuten kunt maken. Dit schminkvoorbeeld maak je met slechts 1 splitcake van Diamond FX, Halloween en 2 kleuren waterschmink.

Makkelijk Schminkvoorbeeld Krab | Video Tutorial

Het lichaam van de krab is gemaakt met een Splitcake van Diamond FX met de naam Halloween. Deze Splitcake heeft een mooie kleurenset van zwart, oranje en geel die perfect passen bij deze krab. Ook de poten van de krab word met deze splitcake gemaakt. Hierna is het tijd voor het toevoegen van de details aan de schmink.

Met een Babydoekje haalt Simone een deel van het lijf weg om hier vervolgende het wit voor de ogen te zetten. Het weghalen van de schmink zorgt ervoor dat het wit niet kan blenden met de kleuren die eronder zaten. Het wit voegen we ook toe voor de highlights op het lijf en de poten vavn de krab. Tot slot het zwart voor de ogen en de details. Wat witte stippen en sterren en dit design is klaar.

Productenlijst Krab Schminkvoorbeeld

Wil je van alles op de hoogte blijven?Like onze pagina op Facebook en abonneer je op ons Youtube Kanaal. Klik op de logo’s om bij de pagina’s uit te komen.

Youtube Kanaal SchminkenGrime

Veel plezier en uiteraard zien we jullie volgende week allemaal weer terug op ons blog, youtube kanaal etcetera, maar wil je een bepaalde look zien? Vertel het ons en we gaan ermee aan de slag. We maken iedere week voor jullie eenvoudige tot zeer eenvoudige designs die niet veel tijd kosten.

Groetjes Linda en Simone

Pumpkin Bat