Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Mummy, is een hele leuke voor de kinderen. We willen de kids natuurlijk niet vergeten deze Halloween en daarom heeft Mara dit Schminkvoorbeeld Mummy gemaakt. Eens een keer wat anders en de jongens zullen gek op dit Schminkvoorbeeld Mummy zijn.

Schminkvoorbeeld Mummy gemaakt voor de kinderen van de allerkleinsten tot de gasten van 14. Je kunt je natuurlijk wel voorstellen dat dit Schminkvoorbeeld Mummy voor de allerkleinsten iets aangepast moet worden, maar je kunt er alle kanten mee uit. Zo zou je de mummy ook kunnen vervangen voor een spookje. Veel plezier.

Alle schmink materialen die Mara gebruikt heeft voor het maken van dit Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Mummy vind je eenvoudig op onze website. “Kijk hier voor de producten die Mara gebruikt heeft”

Stap voor Stap Schminkvoorbeeld Mummy

Algemene Informatie

Ben je nog niet zo lang bezig met schminken en wil je graag een schminkcursus volgen? Dan hebben we hier verschillende mogelijkheden voor. We hebben onder andere een Schminkcursus Basis (5 lessen) en een Schminkcursus One Stroke (1 dag) in Nuland.

Basis Cursus Kinderschminken

In 5 avonden leren schminken op de juiste manier.

Wil je op de hoogte blijven van al onze cursussen, workshops en jam-sessies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief (via het invulscherm rechts onderin de pagina) en krijg automatisch de laatste nieuwtjes van SchminkenGrime.nl in je mailbox.

Nieuwe ideëen en vraagje

Of heb je een leuk idee en wil je graag iets zien laat het ons weten in de comments hieronder het blog, we gaan dan zeker eens aan onze bloggers vragen of ze zoiets voor jullie kunnen maken. Dus laat van je horen en we gaan er wat mee doen.

Tevens zijn we erg nieuwsgierig wat jullie allemaal zouden willen weten en leren over het runnen van je eigen schminkbedrijf. We hebben deze vraag ook al op Facebook gesteld en daar zijn heleboel vragen uitgekomen waar we graag antwoorden opgeven. Maar uiteindelijk doe je zelf het werk. Laat het ons weten.

Oh ja, hier nog het laatste filmpje van Vinnie Veenlijk, mocht je hem gemist hebben.

Tot de volgende keer!
Groetjes Mara en Linda