In minder dan 2 minuten schmink je dit schminkvoorbeeld Winter Prinses.

Zoals altijd is ook deze week het voorbeeld van Simone super simpel. Met slechts een paar kleuren en een colorblock is dit zo gemaakt. Mocht je geen blingcluster hebben dan kun je uiteraard ook gewoon een leuke vorm met glitter maken. 

Makkelijk Schminkvoorbeeld Winter Prinses | Video Tutorial

Met een schminkspons voorzien van de kleuren zilver en ziva van Superstar kleurt Simone haar oogleden. Met het colorblock van Cameleon worden de blauwe bladeren gemaakt. Vervolgens met Ink blue van Superstar en Cameleon Pure white de highlights en extra krullen, dotjes en meer aanbrengen. De cluster kun je eventueel ook vervangen door Glitter

Productenlijst Winter Prinses Facepaint

Wil je van alles op de hoogte blijven?Like onze pagina op Facebook en abonneer je op ons Youtube Kanaal. Klik op de logo’s om bij de pagina’s uit te komen.

Youtube Kanaal SchminkenGrime

Veel plezier en uiteraard zien we jullie volgende week allemaal weer terug op ons blog, youtube kanaal etcetera, maar wil je een bepaalde look zien? Vertel het ons en we gaan ermee aan de slag. We maken iedere week voor jullie eenvoudige tot zeer eenvoudige designs die niet veel tijd kosten.

Heb je het nu al een paar keer geprobeerd maar het lukt steeds niet, kom dan naar onze basiscursus of naar de one-stroke cursus. We kunnen het je leren. Het wordt door professionals uit het vake gegeven.

Groetjes Linda en Simone

Pssssst) Wil je hele gave looks leren maken, boek dan snel je workshop voordat ze vol zitten. Klik maar ens op onderstaande banner.

Pumpkin Bat