Schminkvoorbeeld Skull of Darkness

Skull of Darkness is weer een hele gave schmink voor volwassenen zoals we van Angelina gewend zijn. Het is kleurig, een tikkie vrolijk maar toch ook wel echt angstaanjagend. Moet je je voorstellen dat je Angelina of een ieder ander zo in het donker zou tegen komen, ik zou het op het lopen zetten. Skull of Darkness is alleen gemaakt met schmink. Wil je dit een beetje fixeren kun je dat doen met Fixatie middel zoals Prolong. Veel plezier met maken en we hebben niet gezegd dat dit makkelijk is. ūüôā

Angelina = Skull of Darkness? Lees wat ze te vertellen heeft.

Een mooie paint voor halloween. Ik heb inspiratie op gedaan via het internet uiteraard en daarvan mijn voorbeeld gemaakt om jullie te laten zien hoe je zo een soort paint maakt. Ik heb er mijn eigen draai eraan gegeven.

Met halloween, op de avond van de 31ste oktober gaan er in veel landen kinderen langs de deuren met
uitgeholde pompoenen met lichtjes erin. Ze roepen “trick or treat “ of iets dergelijks. Maar in het algemeen is het Trick or Treat. Ze zijn dan wel vaak vermomd als engerds zoals vampiers, spoken heksen of skeletten. Ze gaan dan van deur tot deur om zo veel mogelijk snoepjes en lekkere dingen te verzamelen.

Traditie getrouw begint en eindigt de Trick or Treat bij een groot vuur waar dan een eng spookverhaal verteld wordt om het allemaal zo eng mogelijk te maken. Maar achter deze schijnbaar onschuldige kindermaskerade gaat een oud Heidens feest schuil met de naam samhein. Daar zou de Skull of Darkness prima tussen passen. De Skull of Darkness is een kwaadaardig wezen wat zich liever voordoet dan dat deze eigenlijk is.

Ik heb deze Paint met heel veel plezier gemaakt, maar je bent er wel even mee bezig, veel plezier met Skull of Darkness.

Wat heb je nodig voor Skull of Darkness?

Stap voor Stap foto’s van Skull of Darkness

Beschrijving Foto’s Schminkvoorbeeld Skull of Darkness.

 1. Begin met een schoon gezicht.
 2. Begin met een penseel de vorm van een skull te tekenen en vul in met wit. Ook mijn hals en borst heb ik wit gemaakt. En alles af gepoederd met Fixeerpoeder.
 3. Met Starblend rood en zwart heb ik mijn ogen opgemaakt. Goed de kleuren blenden en mijn voorhoofd ook schaduw aangebracht.
 4. De rest van mijn gezicht ook ingevuld met Starblend rood en langs de rand met Starblend zwart.
  (Vergeet je oren niet)
 5. Met een fineliner kwast zwarte dunne lijnen dicht bij elkaar mijn ogen enger gemaakt. Met Starblend rood dunne streepjes na beneden laten lopen en beetje rood op mijn neus.
 6. Ik heb nu een cirkel op mijn voorhoofd gemaakt met diverse roze en paars tinten goed geblend met een klein beetje blauw. En met witte highlights afgemaakt.
 7. Ik heb met een fineliner een soort sierraad gemaakt aan de cirkel vast.
 8. Ook weer met de fine liner zwarte dunne streepjes van dik na dun op mijn neus aangebracht. En wat rode streepjes bij mijn ogen.
 9. Nu mijn witte tanden gemaakt en omlijnd met zwart. En de skull lijn gemaakt.
 10. Nu met zwart en rood diverse streepjes van dik na dun aangebracht onder de skull lijn.
 11. Nu de tanden afgemaakt met zwarte dunne streepjes en her en der nog nog streepjes zwart en rood.
 12. Nu begonnen op mijn borst met een soort ovaal die hetzelfde gekleurd als de cirkel op mijn voorhoofd.
 13. Mijn borst verder afgemaakt met Starblend rood rondom het ovaal. En met zwarte strepen alles na elkaar toe getekend. Witte stipjes en highlights om het af te maken.
 14. Lenzen in, Pruik op en klaar is de skull darkness.
 15. Nog mooie foto.

Veel plezier met het maken van jouw eigen Skull of Darness!

Inspiratie Video van Skull of Darkness!

Wil je van alles op de hoogte blijven?

Like onze pagina op Facebook en abonneer je op ons Youtube Kanaal. Klik op de logo’s om bij de pagina’s uit te komen.

 

 

Youtube Kanaal SchminkenGrime

Veel plezier en uiteraard zien we jullie volgende week allemaal weer terug op ons blog, youtube kanaal etcetera, maar wil je een bepaalde look zien? Vertel het ons en we gaan ermee aande slag.

Liefs Linda en Angelina!

 

PSSSSTTT! De halloween komt er weer aan en we hebben de gaafste en leukste workshops voor jullie geplanned, klik snel op onderstaande banner en boek je halloween workshop

Workshops Halloween