Schminkvoorbeeld Haai | Makkelijk Schminkvoorbeeld

Vandaag is Simone weer terug met een nieuw stap voor stap schminkvoorbeeld. Dit keer een Schminkvoorbeeld Haai. In deze video tutorial laat simone je zien hoe je in slechts 2 minuten deze schmink kunt maken. Vooral jongens zullen deze leuk vinden en, omdat het een heel snel ontwerp is, een perfect design om achter de hand te hebben op drukke dagen tijdens het schminken.

Haai Schminkvoorbeeld| VIDEO TUTORIAL

Simone start met een breed plat menseel om het lijf van de haai te schminken en daarna de vinnen eraan te zetten. De kleuren komen van Mehron Paradise Prisma Shadow. Vervolgens is dit voorbeeld zeerr eenvoudig. Met rood maak je de mond van de haai, omlijn het volledige haai met zwart en geef met wit de tanden en wat highlights.

DE PRODUCTEN DIE IK HEB GEBRUIKT VOOR HET MAKEN VAN DEZE MAKEUP KUN JE EENVOUDIG OP ONZE WEBSITE VINDEN BIJ: HAAI SCHMINKVOORBEELD

HEB JE DEZE VIDEO’S AL GEZIEN?

Ben je helemaal gek van schminken???

Ga dan nu direct even naar onze Facebook pagina en like deze. Heel het jaar word hier van alles op geplaatst over Schmink, Grime en Special Effects Makeup. Leuke evenementen om naartoe te gaan, acties, aanbiedingen en nog veel meer.

Kijk je graag naar Special Effects Makeup Video’s of Schminkvoorbeelden op YouTube? Abonneer je dan op ons YouTube Kanaal. Elke week worden hier nieuwe video(‘s) naar geupload.

Dank je wel voor het lezen en kijken.
Groetjes Linda