Schminkvoorbeeld Golden Tears

Schminkvoorbeeld Golden Tears

Golden Tears is een gaaf schminkvoorbeeld waarmee je erg leuk voor de dag komt op een fantasy event.

Je kunt allerlei zaken vezinnen met latex en Eva heeft deze keer tranen gemaakt van de Latex en daarna gekleurd met goudpoeder van Mehron. Je kunt de tranen natuurlijk iedere kleur maken die je wilt en zo kun je steeds weer een andere look krijgen. Je ziet ook heel vaak dat er zwarte tranen gemaakt worden voor een duistere creatie.

Golden Tears geeft aan dat je met goud dus ook meer kan doen dan accentueren. Je kunt de tranen ook zilver maken, koper of brons en met die kleuren kun je weer hele gave onderdelen maken voor bijvoorbeeld je steampunk outfit. Eva heeft het deze keer gehouden bij Golden Tears.

Eva verteld over Golden Tears

Met dank aan de creativiteit van Kim, heeft mijn blog onderstaand thema gekregen. Het verhaal sluit goed aan bij het plaatje wat ik gecreëerd heb.

De Naiaden zijn in de Griekse mythologie waternimfen, en waarschijnlijk dochters van de potamiden, de riviergoden. Ze personifieerden en bewaakten volgens de Grieken alle rivieren, meren, moerassen, fonteinen en bronnen.

Zo zie je maar weer, dat een blog mooie voorbeelden geeft, maar ook een stukje geschiedenis. 😉

Beschrijving van de foto’s van Golden Tears

 1. Blanco canvas
 2. Basis Superstar 005 met beauty blender
 3. Met Lilatex maak je tranen zodat het kan drogen terwijl je de rest op zet. Pas op voor je ogen en wimpers.
 4. Met Cameleon Fleur de Lise en de beauty blender kleur je het voorhoofd van haarlijn tot wimpers, de wangen, kaaklijn en hals
 5. Met Superstar Petrol Blue zet je de randen van de Fleur de Lise wat scherper aan. Ook dit doe ik met de beauty blender.
 6. Teken met een Mehron kohl potlood een exentrieke lip en kleur die in met Superstar Petrol Blue.
 7. Met de zwarte Starblend van Mehron zet je de ogen, mond en wenkbrauwen donkerder aan. Ook de randen van de Pertol Blue kan je wat scherper maken met de Starblend.
 8. Met de witte Starblend van Mehron maak je high lights daar waar het licht normaal op je gezicht valt. Boven de wenkbrauwen, uitstekende deel van de kin, wangen, bovenlip en ooghoeken.
 9. Met Mehron Gold powder kleur je de lilatex in. Dit kan met het losse poeder zonder de mixing liquid. Ook de lippen, het voorhoofd en de slapen kan je zacht met goud high lighten.
 10. Voeg mooie groene lenzen toe.
 11. Maak je creatie af met dikke valse wimpers
 12. En als kers op de taart de hoektanden voor een boosaardige variant.
 13. De Naiade of water nimf is klaar.
 14. Filter over je foto.
 15. En bij het afhalen van de tranen toch nog even een fotomoment genomen.

Schminkvoorbeeld Golden Tears, the Movie!

Ideetjes en opmerkingen, wat willen jullie zien?

We stellen de vraag wel vaker en vinden het leuk om te horen wat jullie zoals willen zien op het blog. Er zijn een aantal vragen geweest en we kunnen zeggen dat er leuke, zelfs hele leuke ideetjes tussen zitten die we zeker eens gaan uitproberen. Dus heb je een leuk idee en wil je zien hoe iets gemaakt of opgebouwd wordt laat het ons weten en we gaan ermee aan de slag.

Kijk ook eens voor leuke ideeën en tips op ons youtube kanaal, daar vind je allerlei leuke tutorials, how to’s en nog veel meer.

Groetjes Linda en Eva