Makkelijk Schminkvoorbeeld Vlinder

Makkelijk Schminkvoorbeeld Vlinder

We blijven even bij makkelijk en snel, Charlene heeft voor ons deze week een Makkelijk Schminkvoorbeeld Vlinder gemaakt.

De zomer komt eraan en we gaan allemaal weer volop schminken op allerlei festiviteiten, maar wat iedereen, inclusief jezelf, niet leuk vind is die hele lange wachtrijen. Dan kun je beter makkelijke en snelle schminkdesigns maken zoals dit Makkelijk Schminkvoorbeeld Vlinder en zo de rij beparkt houden.

Je zal merken dat Makkelijk Schminkvoorbeeld Vlinder snel te maken is en dat is hetgene dat je natuurlijk graag wil. Kinderen blij, ouders blij, jij blij en je hebt weer een mooi design opgelevert. Uiteraard kun je ook de vlinder weer met allerlei andere kleuren maken. In zes eenvoudige stappen een geweldig design.

Charlene, hoe heb je dit Makkelijk Schminkvoorbeeld Vlinder bedacht?

Een eenvoudig vlinderdesign gebaseerd op het werk van LisaJoyYoung. Het fijne van deze vlinder is dat deze bestaat uit maar 4 kleuren: Zwart wit en twee kleuren die je de kinderen zelf kan laten kiezen. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat deze twee kleuren ook mooi zijn als je ze mengt.

Welk materiaal heb je nodig voor dit Makkelijk Schminkvoorbeeld Vlinder?

Ook voor dit Makkelijk Schminkvoorbeeld Vlinder heb je dus maar weinig kleuren nodig. Je kunt elke kleurencombinatie gebruiken, maar let er wel op dat ze bij elkaar passen.

Stap voor stap foto’s van Makkelijk Schminkvoorbeeld Vlinder.

Hieronder nog een keer de stap voor stap beschrijving van de foto’s van Makkelijk Schminkvoorbeeld Vlinder.

  1. En dat is waar ik mee begin: twee kleuren kiezen die mooi mengen. Ik ben zelf erg fan van roze en blauw, zodat je in het midden een mooie paarse overgang krijgt. Ik doe de twee kleuren tegelijk op een gehalveerd sponsje. Roze aan de ene kant en blauw aan de andere kant, zo kun je makkelijk wisselen, zodat je ze mooi kunt mengen. Je ziet mijn sponsje ook terug op de foto. Ik maak hiermee de vorm van de vlinder.
  2. Terwijl dit droog pak ik mijn bloemenpenseel en ik doe hier twee kleuren op door eerst de kleur die je in het midden wilt nat te maken, je penseel uit te spoelen en vervolgens eerst de kleur voor de buitenkant op je penseel te doen en daarna een tipje in de kleur die je eerder nat had gemaakt voor de buitenkant. Als je nu het penseel vanuit het midden naar buiten drukt, heb je een bloem die uit twee kleuren bestaat. Ik maak er hier drie van tussen de bovenste vleugels.
  3. Met zwarte schmink op een nr 4 penseel maak ik de omlijning van de vlinder. Ik probeer ervoor te zorgen dat deze zo netjes mogelijk om de kleuren heen gaat, zodat je geen vlekken buiten je lijnen hebt, maar ook geen plekken waar geen kleur is binnen de vleugels. Ik gebruik hier eigenlijk een soort van lange teardrops. Deze gaan van de buitenkant als een dikke lijn, naar de binnenkant van de vleugel waar deze als een dunne lijn eindigt.
  4. Ik vind het leuk om een dubbele lijn aan de binnenkant te doen, zoals LisaJoyYoung ook vaak doet in haar designs. Ook geef ik de binnenkant van de bloemen wat diepte met zwarte lijntjes. Als laatst een eyeliner!
  5. En dan nu met wit op het bloemenpenseel maak ik witte stippen. Ik gebruik het bloemenpenseel omdat je hiermee zowel dikke als dunne stippen kunt maken. Ik doe dit aan de buitenkant van de vleugels, in de middens van de bloemen en ook tussen de bloemen.
  6. Om het af te maken vul ik de ruimte tussen de vleugels op met teardrops en maak ik hier en daar nog wat groepen van puntjes en sterren. Roze lippen en klaar!

Natuurlijk heeft Charlene ook weer een leuke kleine video in elkaar gezet voor jullie van het Makkelijk Schminkvoorbeeld Vlinder

En zo kun je natuurlijk snel uitbreiden met snelle en makkelijke design en toch prachtig werk afleveren voor je opdracht gever en die zal zeer tevreden zijn met je designs.

Wil je nog meer zien, dan kun je natuurlijk altijd kijken op ons youtube kanaal.

Groetjes Charlene en Linda