In 2 minuten schmink je dit schminkvoorbeeld heks.

Zoals altijd is ook deze week het voorbeeld van Simone super simpel. Met slechts 2 stencils, zwart, wit en een van de prachtige prisma’s van Mehron is dit design  in een handomdraai gemaakt. 

Makkelijk Schminkvoorbeeld Heks | Video Tutorial

Met een schminkspons voorzien van de kleuren van de Prisma Breeze kleurt Simone haar voorhoofd. De kleuren van de Prisma Breeze zijn perfect om een sterrenhemel van de maken. Wanneer de achtergrond gemaakt is zijn de sttencils aan de beurt. Eerst de heks, daarna de bladeren. Tot slot nog wat stippen en sterren en dit design is alweer klaar.

Productenlijst Witch Facepaint

Wil je van alles op de hoogte blijven?Like onze pagina op Facebook en abonneer je op ons Youtube Kanaal. Klik op de logo’s om bij de pagina’s uit te komen.

Youtube Kanaal SchminkenGrime

Veel plezier en uiteraard zien we jullie volgende week allemaal weer terug op ons blog, youtube kanaal etcetera, maar wil je een bepaalde look zien? Vertel het ons en we gaan ermee aan de slag.

Groetjes Linda en Simone

Pssssst) Wil je hele gave looks leren maken, boek dan snel je Halloween workshop voordat ze vol zitten. Klik maar ens op onderstaande banner.

Pumpkin Bat