In 2 minuten schmink je dit schminkvoorbeeld Graveyard.

Zoals jullie gewend zijn van Simone is ook deze week het voorbeeld van Simone super simpel. Met slechts 2 stencils, zwart, wit en een van de prachtige prisma’s van Mehron is dit design  in een handomdraai gemaakt. En dan ook compleet in Halloween stijl, een Graveyard

Makkelijk Schminkvoorbeeld GraveYard | Video Tutorial

Met een schminkspons voorzien van de kleuren van de Prisma Sunset kleurt Simone haar voorhoofd en de zijkant van haar hoofd voor de achtergrond van het kerkhof. De kleuren van de Prisma Sunset zijn perfect om een Halloween achtergrond van de maken. Wanneer de achtergrond gemaakt is zijn de stencils aan de beurt. Eerst de boom, daarna de grafstenen voor de Graveyard. Tot slot nog wat vleermuizen en de maan met sterren en dit design is alweer klaar.

Productenlijst Graveyard Facepaint

Wil je van alles op de hoogte blijven?Like onze pagina op Facebook en abonneer je op ons Youtube Kanaal. Klik op de logo’s om bij de pagina’s uit te komen.

Youtube Kanaal SchminkenGrime

 

Veel plezier en uiteraard zien we jullie volgende week allemaal weer terug op ons blog, youtube kanaal etcetera, maar wil je een bepaalde look zien? Vertel het ons en we gaan ermee aan de slag.

Groetjes Linda en Simone