Makkelijk Schminkvoorbeeld Halloween Eyedesign, voor de kids

In dit schminkvoorbeeld halloween eyedesign zie je hoe je de kinderen een eenvoudig design kan opzetten en dat toch heel leuk en stoer overkomt. Het is natuurlijk een pompoen om eens lekker in de halloween stijl te gaan, maar niet met enge dingen voor de kinderen.

Het is dan ook zo dat je de pompoen uiteraard kan vervangen voor een spin of een spook om het design iets stoerder te maken voor de mannen, maar voor nu laten we jullie zien dat het heel leuk is om Halloween ook toe te passen op kindergezichten.

Wat verteld Floor over het Halloween Eyedesign?

Voor de kinderen die niet het hele gezicht geschminkt willen hebben, is een Eye design een uitkomst. Het staat mooi én pittig, dus ook voor de oudere kinderen heel geschikt. Daarnaast is het snel en eenvoudig te maken en de variaties zijn eindeloos!

De uitdrukking van de pompoen kun je zo schattig of boosaardig maken als je zelf maar wilt.

Wat heb je nodig voor Halloween Eyedesign?

 • Cameleon Strong Black
 • Cameleon Colorblock Celebration
 • Superstar Ploppy orange 236
 • Superstar Bons 061
 • Superstar Zacht geel 102
 • Penseel: Cameleon liner nr 0
 • Cameleon Kabukispons
 • BAM stencil Bad Ass Mini Stencil 2031
 • Superstar Grimeerspons Rond

Je kunt alles bestellen door op de foto hieronder te klikken en dan aan te vinken wat je nog nodig hebt om dit Halloween Eyedesign te kunnen maken.

Makkelijk Schminkvoorbeeld Halloween Eyedesign

Stap voor stap foto’s van Makkelijk Schminkvoorbeeld Halloween Eyedesign

 

Stap voor stap beschrijving van de foto’s van Makkelijk Schminkvoorbeeld Halloween Eyedesign.

 1. Met colorblock Celebration op een spons, zet je met een grafisch stencil (zoals deze met stippen) het patroon aan de zijkant van het gezicht; boven de wenkbrauw en op het jukbeen. Probeer niet de hele zijkant te vullen. Ook de oogschaduw breng je eenvoudig met de spons aan.
 2. Vul de Kabukispons met Ploppy Orange, waarbij je op de randen van de spons ook wat Brons aanbrengt. Hiermee zet je met een draaiende beweging de basis van de pompoen, de buitenzijde is door het brons meteen iets donkerder.
 3. Met zwart geef je de pompoen een gezicht. Dit kan iedere uitdrukking zijn die je maar wilt.
 4. Het spinnenweb ontstaat uit een set druppels die uit de krul voortvloeien. Volg met de druppels de vormen van het gezicht en hou rekening met de focuspunten.
 5. Dit keer met lichtgeel de highlights en stippen, in plaats van met wit. Hierdoor is het contrast niet zo groot en blijft het ontwerp herfstachtig en warm van kleur.
 6. Ik heb nog wat stippen met zwart toegevoegd. Het donkerrood en oranje van het colorblock Celebration is ook heel mooi op de lippen, mede doordat het glanst.

 

Makkelijk Schminkvoorbeeld Halloween Eyedesign the movie.

Dan nog een paar kleine dingen. Je kunt als je het leuk vind nog mee doen met onze Halloween wedstrijd 2017 tot 23 oktober 2017, dus lees je dit na deze tijd, volgend jaar hebben we er zeker nog 1. Klik op de foto van de wedstrijd om naar het artikel te gaan.

Halloween Wedstrijd 2017

En vanaf 1 oktober zijn we ook gestart met 31 dagen Halloween op ons Youtube kanaal. Ga snel kijken en abonneer jezelf om niets te missen. Zo dat was het weer voor vandaag.

Halloween

Tot de volgende keer,

Groetjes Floor en Linda