Iedere woensdag maakt Simone weer een prachtig Schminkvoorbeeld voor ons op ons YouTube kanaal. Deze week maakt ze voor ons een prachtig herfst design met dit Egel Schminkvoorbeeld.

Voor deze  face paint heb je slechts 3 potjes waterschmink nodig. Natuurlijk wit en zwart maar buiten dat alleen het prachtige bruine ColorBlock van Cameleon met de naam Mocha.

Deze snelle en eenvoudige face paint tutorial van het egeltje is met name leuk bij de allerkleinste.

Egel Schminkvoorbeeld benodigdheden

Alle schmink producten die Simone heeft gebruikt heeft voor het maken van dit leuke schminkvoorbeeld vind je hieronder:

Egel Schminkvoorbeeld | Stap voor Stap Schminkvoorbeeld

We beginnen dit schmink desgin met het schminken van de egel. Deze komt op een van de wenkbrauwen. Met een plat penseel schmink je één heel groot bloemblad. Dit doe je met een plat schmink penseel. Vervolgens maak je de stekels van de egel door hetzelfde penseel een beetje op en neer te wiebelen over het donkerste deel van de rug van de egel. Om het design een beetje uit te breiden maakt Simone onder de egel, met hetzelfde colorblock 2 herfstbladeren.

Met Cameleon Strong black teken je een neusje en een oog op de egel. Hiermee kun je direct ook wat donkere accenten toevoegen aan de stekels. Dan nog wat hightlights met wit, wat krullen en stippen en het schminkonwerp is klaar.

In slechts 2 minuten tover je dir ontwerp op het gezicht van een kindje.

Gratis Schminklessen op YouTube

Ben je nog niet zo lang bezig met Schminken en zou je graag aan de slag gaan met de basis technieken? Kijk dan eens op ons YouTube kanaal bij onze Gratis Online Schminklessen. Hier laten we je de basis zien van het schmink.

      

SchminkenGrime Facebook Pagina en Facebook groep

Wist je dat we dagelijks nieuwtjes posten op onze Facebook pagina over Schmink, Grime en Special Effects Makeup? En dat onze besloten Schmink en Grime groep momenteel ruim 1000 leden heeft en en je hier al je schmink, grime en SFX makeup vragen kunt stellen?

Word je ook lid en praat je gezellig mee?

Wis je Simone volgen op Facebook? Op de pagina van haar schminkbedrijf “MiloSchmink” kun je haar volgen en boeken voor kinderfeestjes! Zeker een aanrader als je het mij vraagt.

Wist je dat er honderden schminkvoorbeelden staan op dit blog en ons YouTube kanaal?

Al jaren lang maken onze geweldige schminkers iedere week weer nieuwe schminkvoorbeelden hier op het blog. Van eenvoudige schminkvoorbeelden voor beginners tot de gevorderde schmink tutorials. En, ook op ons YouTube channel vind je diverse snelle en makkelijke tutorials.

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuwe via onze nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws wanneer heet gaat over nieuwe schmink producten, open dagen, workshops, cursussen, acties, aanbiedingen en evenementen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang al het nieuws direct in je inbox.

Tot de volgende keer!
Groetjes Simone en Linda