Eenvoudig Schminkvoorbeeld Eenhoorn

Eenhoorn, een veel gevraagd schminkdesign op festivals, en jaarmarkten en nog veel meer. Floor laat jullie deze week een eenvoudige Eenhoorn zien die heel mooi en doeltreffend is en waarvan de meeste meiden zullen zeggen, die Eenhoorn die wil ik. Een schminkdesign hoeft niet altijd moeilijk te zijn dat bewijst Floor deze week. En eenhoorns kun je in allerlei varianten maken en laten zien. Geniet van de Eenhoorn van Floor en we zijn benieuwd wat jullie voor eenhoorns maken.

Floor, vertel eens over dit eenvoudige schminkvoorbeeld Eenhoorn!

Degenen die mij een beetje kennen weten dat ik (wat kinderschink betreft) hou van snelle, eenvoudige ontwerpen. Kinderen hebben namelijk vaak het geduld niet om lang stil te zitten, en de rij wachtende kinderen groeit ook snel.

Met deze warme zomer willen de meeste kinderen niet teveel schmink op het gezicht, dus dit ontwerp is uitermate geschikt, ook  voor op een arm. Met een vrolijk gekleurde Splitcake als achtergrond en lekker veel glitter is deze snelle, eenvoudige eenhoorn een veel gevraagd ontwerp deze zomer. De kleur van de manen van de eenhoorn kan natuurlijk altijd in de lievelingskleur!

Wat heb je nodig voor de Eenhoorn?

Stap voor Stap foto’s van Eenvoudig Schminkvoorbeeld Eenhoorn

Zo zie je maar weer dat je hele leuke dingen kunt doen met schmink en ook mooie snelle niet te moeilijke designs kan maken.

Beschrijving Foto’s Eenvoudig Schminkvoorbeeld Eenhoorn.

  1. Oefen eerst met het snel kunnen maken van het hoofd van het paard. Schmink twee cirkels zoals op de foto.
  2. Verbindt deze cirkels en geef het paard de hoorn en een oor. (twee oren kan natuurlijk ook, eentje vóór en eentje achter de manen)
  3. Met een Splitcake BatGirl de manen, deze volgen eerst de hals.
  4. Omlijn alles met zwart. De manen krijgen nog een highlight met wit. Voor het oogje zet je eerst een grote stip met blauw, een kleinere met zwart en tot slot een klein glinstertje met wit.
  5. Dan het geheel met de achtergrond: Met een spons maak je een boog van de Splitcake Neon Nights. (Veeg eventueel een stukje weg waar de eenhoorn komt) De druppels zet je in de vorm van de boog mee, van boven naar beneden tot ongeveer het midden, en vanuit daar van beneden naar boven met een dik rond penseel.
  6. Het paardenhoofd zoals geoefend… Voeg als de schmink nog nat is glitter toe.
  7. De manen en het oog in kleur.
  8. Alles omlijnen met zwart
  9. Met wit wat highlights en sterretjes toevoegen, nog wat meer glitter en voila!!!

Inspiratie Video Eenvoudig Schminkvoorbeeld Eenhoorn!

Wil je van alles op de hoogte blijven?

Like onze pagina op Facebook en abonneer je op ons Youtube Kanaal. Klik op de logo’s om bij de pagina’s uit te komen.

Youtube Kanaal SchminkenGrime

Veel plezier en uiteraard zien we jullie volgende week allemaal weer terug op ons blog, youtube kanaal etcetera, maar wil je een bepaalde look zien? Vertel het ons en we gaan ermee aande slag.

Liefs Linda en Floor